Їжа та кулінарія

Морозиві виногради з желе в TikTok потребують допомоги.

Заморожені виногради з желе TikTok потребують покращення

Як це часто буває, TikTok викликав кулінарну аномалію, що викликає одночасно жах і цікавість. Можливо, ви вже знайомі з феноменом заморожених виноградів з желе, хоча він вперше звернув на себе мою увагу лише минулого тижня. Зізнаюся, в мені кипіла цікавість спробувати це. Деякі гастрономічні «хаки», що circulate в TikTok, дійсно приємні — рамен карбонара є тріумфом, а кроки безперечно мають свої переваги — але варто повторити: не все в TikTok заслуговує на вашу віру.

Заморожені виногради з желе залишають багато чого бажати. Ось посібник, щоб підвищити їх привабливість.

Що таке заморожені виногради з желе?

Мені боляче сумніватися в кулінарних радощах інших, але коли і техніка, й смак залишають бажати кращого, складно знайти позитив. По суті, заморожені виногради з желе складаються з свіжих виноградових ягід, занурених у воду й оброблених чистим порошком желе. Після того, як вони замерзають, їх слід споживати як холодну, солодку поживу.

Проблема полягає в надмірних зусиллях, необхідних для того, щоб понівечити вже прекрасний фрукт. Численні рецепти, які я зустрів, вимагають, щоб виногради були повністю відірвані від гілок, промиті, а потім кожну ягоду просунули зубочисткою, щоб полегшити обкатування в желейному порошку. Після цього виснажливого процесу я зміг обробити лише сім виноградів, перш ніж почати сумніватися у своїх життєвих виборах. (Дивіться мої рекомендації, щоб спростити це завдання.)

Після обробки желейним порошком і заморожування протягом кількох годин, очікується, що виногради смакуватимуть як охолоджене кондитерське ласощі. Я wondered, чи можуть заморожені часточки желе змінитися, можливо, прийнявши жувальну консистенцію, нагадуючи гумки. Але, на жаль, смак був розчаровуючим; споживання їх відчувалося як проковтування сухого желейного порошку, зі смаком концентрованого желатину, що переважав будь-яку штучну клубничну есенцію.

Покращте їх за допомогою кислоти

Стикнувшись з морозивом органічних виноградних ягід, покритих червоним порошковим розчаруванням, я не зміг себе змусити їх викинути. Єдине рішення, яке спало мені на думку, це ввести трохи кислоти. Штучний ягідний смак чудово поєднується з кислим нотками, що є загальним елементом у багатьох цукерках — то чому б не скористатися? Оскільки у мене не було лимонної кислоти, я вирішив на практичний варіант: купив велику упаковку Sour Patch Kids. Я просіяв цукерки через сито, збираючи залишковий кислий порошок у мисці. Обкачуючи заморожені виногради в цьому бадьорому порошку, я знайшов результат приємним. Потужний смак желатину був значно зменшений, що зробило виногради набагато приємнішими в той захоплюючий спосіб, як це робить кислий пил.

Хоча я не планую повторювати цей експеримент, якщо ви відчуваєте потребу спробувати заморожені виногради з желе, розгляньте можливість підвищення свого досвіду з цими рекомендаціями:

  1. Залиште їх на гілці. Дійсно немає необхідності покривати кожен виноград індивідуально. Просто влийте половину пакета желе в широку миску. Тримайте виногради на гілці, промийте їх або занурте цілу гроздь у миску з водою. Не струшуючи зайву воду, занурте всю гроздь у миску з порошком, а потім посипте залишками половини пакета желе зверху, нахиливши гроздь, щоб покрити боки. Перенесіть всю конструкцію на піднос, вистелений папером для випікання, для заморожування. Коли настане час насолоджуватися ними, просто відірвіть виногради від гілки.
  2. Додайте лимонну кислоту для підвищення смаку. Придбайте пакет лимонної кислоти або використайте залишки, що залишилися на дні пакета з цукерками. Висипте цю кислу речовину у невелику миску разом з виноградом. Після заморожування занурте кожен виноград у порошок перед тим, як з’їсти. Навіть якщо ви staunch прихильник стандартних виноградів з желе, додана кислинка може бути все ще приємною.
  3. Експериментуйте з альтернативною рідиною. Окрім простого промивання сміття, вода служить середовищем для присвоєння порошку, але різні рідини можуть бути використані. Додайте смак, використовуючи будь-яку рідину, яка вам подобається — яблучний сік, лимонний сік, спортивний напій або навіть низькокалорійна кола. Хоча тільки частина залишиться після замороження, додаткові нюанси смаку можуть поліпшити ваш загальний досвід.

Схожі публікації

Смажене насіння соняшника: користь і шкода для здоров’я

Volodymmyr

Як приготувати ізюм з винограду в домашніх умовах

Volodymmyr

Як очистити імбир, щоб не втратити жодної корисної складової.

Volodymmyr