
У 2013 році буковинець спожив в середньому 47 кг м’яса та м’ясопродуктів, 242 кг молока та молочних продуктів, 295 яєць, 119 кг хлібних продуктів, 169 кг овочів, 143 кг картоплі, 55 кг плодів, ягід та винограду, 35 кг цукру, 13 кг олії, 12 кг риби. Про це повідомляє BukNews з посиланням на заступника начальника головного управління статистики Г.І. Петрова.
Однак, порівнюючи з 90-ми роками, рівень споживання молочних продуктів, фруктів та цукру менший на третину, м’яса та м’ясних продуктів – на 10%.
Як свідчить статистика, житель Чернівецької області вживає більше молочних продуктів, хліба, картоплі та овочів, ніж в середньому в країні. Однак, що стосується споживання м’яса, риби, яєць, фруктів та цукру, то тут буковинці дещо відстають.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Залишити коментар