
Рецепти колоритної та самобутньої буковинської кухні планують зафіксувати у путівнику.
За ініціативи голови Чернівецької обласної державної адміністрації Сергія Осачука Буковинський центр культури і мистецтва розпочав роботу із підготовки до видання гастрономічного путівника, повідомляє пресслужба Чернівецької ОДА.
Разом із корінним населенням на Буковині проживають німці, євреї, поляки, вірмени, турки, болгари, чехи, словаки, угорці, росіяни, білоруси. Багатовікове сусідство сформувало особливу кухню, яка відрізняється різноманітністю продуктів, смакових комбінацій і способів приготування страв. Усі це і прагнуть зафіксувати у путівнику «Смаки Буковини».
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Залишити коментар