
Аби приготувати український борщ у Чернівцях, доведеться витратити майже 70 гривень. Про це пише УНН.
Так, на чернівецькому ринку “Центральний” ціни на інгредієнти для борщу наступні: картопля — 5 грн/кг, буряк — 8 грн/кг, морква — 10-12 грн/кг, капуста 12 грн/кг, цибуля — 12 грн/кг, олія — 24 грн/літр, м’ясо (свинина) - 69 грн/кг, сало — 60 грн/кг, томатна паста — 15 грн (0.5), сметана — 16 грн (450 гр), кріп — 5 грн/пучок, петрушка — 5 грн/пучок.
Отже, щоб приготувати трилітрову каструлю борщу у Чернівцях потрібно:
- капуста — 500 г = 6 грн;
- томатна паста — 70 г = 1 грн;
- морква — 100 г = 1.20 грн;
- буряк — 300 г = 2.50 грн;
- картопля — 600 г = 3 грн;
- часник — 25 г = 2 грн;
- цибуля — 150 г = 1.80 грн;
- перець червоний — 150 г = 4.50 грн;
- петрушка — 50 г = 5 грн;
- кріп — 50 г = 5 грн;
- м’ясо (свинина) — 400 г = 30 грн;
- сало — 50 г = 3 грн;
- сметана — 50 г = 1.75 коп.
- олія — 100 г = 2.40 грн;
Таким чином у Чернівцях каструля червоного борщу на 3 літри обійдеться у 69 грн 15 коп.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Залишити коментар