
Напередодні свят традиційно зростає попит на алкогольні вироби, хоча й у будні чимало буковинців його "шанують". Нерідко частування має плачевні наслідки, позаяк неякісний алкоголь трапляється навіть у торговельних закладах (де вже мова про генделики).
З метою запобігання потрапляння неякісної продукції до споживачів, облСЕС постійно здійснює перевірки алкогольних виробів у суб’єктів підприємництва, - каже в. о. головного санітарного лікаря області Наталія Гопко. - З початку 2011 року нашими фахівцями здійснено 486 перевірок якості алкогольних напоїв, які реалізують населенню через оптові та роздрібні підприємства торгівлі, заклади громадського харчування та на ринках області. За виявлені порушення чинного законодавства до адміністративної відповідальності притягнули 55 осіб, забраковали 98 літрів недоброякісної продукції на суму 1716 грн. та закрили 15 об’єктів.
Анна ГАРГАЛЯ
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Залишити коментар