
Нині багато пересічних буковинців працюють на їжу й оплату комунальних послуг, та потроху продукти так само стають предметом розкоші.
Спочатку на другий план відійшли морепродукти, а у багатьох родинах вони взагалі зникли зі столу, відходить і риба, і ось напевно черга за м’ясом. Ціни на нього нині доступними не назвеш ніяк. Особливо беручи до уваги ті доходи, котрі у нас зовуться «зарплатою та пенсією».
Аби і м'ясо купити, і хоч трішки заощадити, потрібно добре побігати по всьому місту, бажано пішки, щоб не тратитись на проїзд. Нині традиційно у місті м'ясо чи не найдешевше на ринку «Нижньому», що на вулиці Удонова, 6. Там ціни із супермаркетом різняться на 20-25 гривень. Ситуація дивна і обурлива для покупців, проте кого цікавлять покупці, коли мова йде про надприбутки. Адже замість того, аби зробити продукти харчування доступними, як це прийнято у цивілізованому світі, у нас діють інакше, мовляв, не вмиратимуть же вони з голоду – куплять і по такій ціні. Ну а якщо не куплять, то чарівні засоби хімічної індустрії допоможуть дати товарові нове життя і можна буде спробувати продати його ще раз. І все це за космічними цінами.
Отож, купуючи м'ясо, слід бути обачними, аби і не переплатити, і не викидати покупку собакам.
Уляна ДЕЛІКАТНА
Ціни на ринку на вул. Удонова, грн. |
||
Ребра |
45 |
|
Фарш |
35 |
|
Філе свиняче |
70 |
|
Філе яловиче |
85 |
|
Філе індиче |
72 |
|
Філе куряче |
45 |
|
Печінка |
45 |
|
Курка ( за тушку) |
85 |
|
Ціни на м'ясо у супермаркеті, грн. |
||
Свинина |
||
Корейка |
98 |
|
Лопатка з кісткою |
74 |
|
Окіст |
75 |
|
Гуляш |
90 |
|
Ошийок |
98 |
|
Вирізка |
102 |
|
Почеревина |
54 |
|
Грудинка |
55 |
|
Фарш |
64 |
|
Печінка |
38 |
|
Маринований шашлик |
99 |
|
Яловичина |
||
Биток |
97 |
|
Лопатка без кістки |
90 |
|
Задня частина |
92 |
|
Гуляш |
90 |
|
Ошийок |
83 |
|
Печінка |
45 |
|
Фарш |
67 |
|
Індик |
||
Крило |
43 |
|
Стегно |
42 |
|
Печінка |
40 |
|
Філе |
65 |
|
Курка |
||
Крило |
36 |
|
Стегно |
45 |
|
Четвертинка |
33 |
|
Печінка |
32 |
|
Філе |
59 |
|
М’ясні продукти |
||
Хлібець м’ясний |
84 |
|
Буженина |
160 |
|
Балик |
115 |
|
Ковбаса «домашня» |
100 |
|
Ковбаса «філейна» |
125 |
|
Ковбаса «молочна» |
88 |
|
Шинка |
87 |
|
Окіст |
103 |
|
Сосиски «мисливські» |
84 |
|
Сосиски «шкільні» |
64 |
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Залишити коментар