
Чернівецьку харчо-смакову фабрику, кондитерські вироби котрої були популярні на території всього колишнього Радянського Союзу, відродять вже найближчим часом. Її нинішній власник Володимир Кострицький розповідає, створили фабрику у 60-ті роки минулого століття на базі старих кустаних майстерень. Вона виробляла широкий асортимент продукції, цехи працювали у три зміни. Підприємство забезпечувало роботою 300 осіб.
Проте у 90-ті роки, як і більшість підприємств, фабрика збанкрутувала. Виробництво почало занепадати і його довелося закрити.
Аби відновити колись потужне підприємство, потрібно щонайменше 150 тисяч гривень. В першу чергу ці гроші підуть на модернізацію обладнання.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Залишити коментар