
Через залишкові дощі та ймовірність погіршенням якості питної води існує ризик спалахів інфекційних хвороб, повідомили у Державній санітарно-епідеміологічній службі Чернівецької області.
Необхідно пам'ятати, що для пиття можна використовувати лише добре прокип'ячену воду! Кип’ятити необхідно не менше 15 хвилин.
Для господарських цілей також варто користуватися тільки добре прокип'яченою водою! У разі підозри щодо розвитку ознак інфекційних захворювань (підвищення температури тіла, лихоманка, запамарочення, головний біль, болі у животі, нудота, пронос, нежить, кашель, пожовтіння шкіри, склер очей, висипи на тілі) треба терміново звернутися за медичною допомогою.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Залишити коментар