
Ветеринари запевняють, що зіпсоване м\'ясо викидають, а не пускають на шашлик
Ветеринари стверджують, що все зіпсоване утилізують
За якістю продукції у супермаркетах, як і на ринках, стежать ветеринарні лікарі. Про це під час "круглого столу" повідомив заступник начальника Головного управління ветеринарної медицини у Чернівецькій області Олександр Александрюк.
За його словами, ветеринар перевіряє якість продукції, коли вона потрапляє до магазину, контролює виробництво напівфабрикатів, а також стежить за тим, аби зіпсоване м'ясо, рибу та інші товари утилізували. Тож на полиці прострочена чи зіпсована продукція потрапити не може.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Залишити коментар