
Впродовж двох днів, з 27 по 29 жовтня, в Чернівецьку обласну клінічну лікарню звернулось 9 людей зі скаргами на підвищення температури тіла до 38-39С, нудоту, блювоту. Хворі були госпіталізовані в інфекційне відділення обласної клінічної лікарні Чернівців.
Працівники відділу епідеміологічного нагляду Чернівецького міського управління розпочали епідеміологічне розслідування та провели профілактичні і протиепідемічні заходи. Було встановлено, що госпіталізовані особи вживали «кури-гриль», які готували у кафетерії при продовольчому магазині з кулінарним цехом на вул. Лук’яна Кобилиці.
У буковинському селі на поминках масово отруїлися люди
За результатами перевірки власника закладу громадського харчування притягнуто до адміністративної відповідальності, винесено припис про усунення причин і умов, через які сталися порушення санітарного законодавства.
У цьому закладі припинена реалізація курей-гриль та триває комплекс протиепідемічних та профілактичних заходів, повідомляють в Головному управлінні Держсанепідемслужби у Чернівецькій області.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Залишити коментар