
У четвер, 3 грудня 2015 року, о 12.00 у Чернівцях відбудеться кулінарний семінар та майстер-класи у рамках ХІV Фестивалю з кулінарного мистецтва «Буковинська гостинність - 2015».
Семінар «Сучасні тенденції в кулінарії» проводитимуть переможці міжнародних фестивалів і конкурсів (Туреччина, Мальта, Греція, Україна тощо) директор навчально-виробничого об’єднання Київського національного торгово-економічного університету Тетяна Забігайло і шеф-кухар навчально-виробничого об’єднання КНТЕІ Тетяна Тукало.
Фестиваль «Буковинська гостинність – 2015» розпочне свою роботу у дворику Ратуші та на базі ресторану «Варанці» з 11.00. Він поєднає виставку-ярмарок різноманітних кулінарних та кондитерських шедеврів від найкращих закладів ресторанного бізнесу, кондитерських цехів, а також майстер-класи та конкурси кухарів, кондитерів, майстрів карвінгу серед юніорів.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Залишити коментар