
Українці почали відмовлятись від ковбаси на користь м\'яса
В Україні виробництво ковбас за перше півріччя залишилося у старих обсягах, а от споживання м'яса зросло.
Тобто українці почали більше надавати перевагу непереробленому м'ясу. Його споживають вже на 10% більше - а це цілий мільйон тонн у забійній базі, передає ТСН.ua.
Ковбасу шпигують крохмалем, барвниками та синтетичними добавками
Торік на одного українця припадало 54 кілограми м'яса. Із них 30% - ковбаси, а 70% було спожито саме м'яса.
Нагадаємо, раніше експерти склали рейтинг найнебезпечніших ковбасних виробів.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Залишити коментар