
Українці нині купують незмінні атрибути новорічного столу - шампанське і ікру, проте незмінна святкова парочка змушує сумніватись у вірності стандартам, бо на полицях часто-густо може опинитися сумнівний продукт.
Хороше шампанське, як повідомляє ТСН, не має пахнути мокрою собакою, корком і ще чимось дивним. Якщо ви відчуваєте щось неприємне, то краще відставте келих. Бульбашки у шампанському мають бути дуже дрібними. У магазині ігристе вино має зберігатися у прохолоді і лежати.
Cкільки коштує новорічний стіл
Фахівець із якості харчових продуктів Ніна Кільдій каже, що баночка із кавʼяром - це кіт у мішку. Вона впевнена, що ікра не повинна плавати у вмісті банки, а про нього має попереджати ще упаковка. Там має бути вказано, що ікра зроблена по ДСТУ. Фахівець радить орієнтуватися на дату виготовлення продукту: треба шукати літні місяці. Ікра - це дуже сезонний продукт, - сказала спеціаліст.
Нині несвятковий вміст святкових атрибутів, котрі придбані у супермаркеті під час сезону знижок, фахівців жахає, адже так можна і Новий рік зіпсувати.
Зазначимо, новорічне застілля в європейців виглядає як звичайна вечеря.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Залишити коментар