
Якщо ви зварили компот, але він ще не охолов, поставте каструлю з компотом у більший за розмірами посуд з холодною підсоленою водою.
Якщо ви вирішили приготувати млинці, рекомендуємо наливати тісто в пляшку. Таким чином наливати його на сковороду буде значно простіше, а залишки – легше зберігати.
Зіткнулися з проблемою чищення сосисок після варіння? Просто проткніть їх в кількох місцях виделкою перед зануренням в окріп. В результаті плівка легко відійде.
Якщо під час варіння яєць додати у воду трохи соди, шкаралупа знімається швидко і легко.
Вирішили приготувати відбивні? Накрийте м'ясо харчовою плівкою, а потім відбивайте. Таким чином вдасться зберегти чистоту молотка і захистити кухню від бризок.
Звичайні білизняні прищіпки можуть вам стати у пригоді на кухні. Зручно з їхньою допомогою закривати пакети з чипсами, крупою, цукром та іншими сипучими продуктами.
Щоб сир не покрився цвіллю у холодильнику, змастіть зріз вершковим маслом. Тоді верхівка сиру швидко не обвітриться.
Якщо духовка без термометра, перевірити температуру до 200° легко. Для цього насипте крапельку цукру, він плавиться при температурі 186°.
Щоб не було неприємного запаху риби при варінні, додайте у воду корінь петрушки чи селери.
Додавайте сіль та олію у салат безпосередньо перед подачею на стіл. Якщо зробити це заздалегідь, салат виглядатиме не презентабельно.
Розігріти страву в мікрохвильовій печі можна рівномірно, якщо зробити у центрі їди отвір. Такий спосіб підходить тільки для твердих страв, наприклад, макаронів, рисі.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Залишити коментар