
Рецепт смачного та ароматного крем-супу
Замість вершків дипломат рекомендує використати кокосове молоко
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба поділився на своїй сторінці в Instagram рецептом смачного та ароматного крем-супу. Страва дуже проста у приготуванні і зробити її, за словами дипломата, можна з того, що є в холодильнику. Однак замість вершків, які зазвичай додають до таких супів, він рекомендує використати кокосове молоко, бо нині триває Великий піст.
Інгредієнти: гарбуз, морква, лимон, цибуля, часник, гострий перець, невеликий буряк, кокосове молоко, спеції за смаком.
Приготування:
- Викладіть помиті та почищені овочі на деко чи пательню, яку можна ставити до духовки, збризніть олією та запечіть до появи гарної скоринки.
- Дістаньте овочі, перекладіть до блендера, додайте трохи кокосового молока і збийте все до однорідної консистенції.
- Подавати страву можна, прикрасивши гарбузовим насінням.

Джерело: ТСН
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Залишити коментар