• УКР
  • РУС
  • vidido.ua
  • pogliad.ua
  • Транспорт
  • Нерухомість
  • Робота
Pogliad.ua – Субота, 02 Липня 2022
  • Новини 
    • Чернівці
    • Буковина
    • Україна
    • Світ
    • Політика
    • Гроші
    • Інтерв'ю
    • Кримінал
    • Здоров'я
    • Освіта
    • Культура
    • Спорт
    • Архів
  • Фото
  • Відео
  • Блоги
  • Афіша
  • Пропозиції 
    • Авто
    • Побут
    • Будівництво
    • Гардероб
    • Продукти
    • Послуги
    • Різне
  • Life 
    • Авто
    • Леді
    • Кухня
    • Історія
    • Наука
    • Відпочинок
    • Поради
    • Цікаве
  • Прес-релізи
X
Пошук по сайту
Додати
X
Додати оголошення / новину
Новину на pogliad.ua
Оголошення на vidido.ua
Оголошення в газету Від і дО
Розміщення інформації на ресурсах Від і дО
X

Нове фото


Форма заявки

X
Розміщення оголошення за допомогою форми - це зручний спосіб, який економить Ваш час. Після заповнення заявки з Вами зв'яжеться оператор "Від і дО" з 9-00 до 18-00.
Увага! Останній термін подачі оголошення через сайт - вівторок, 18 год.



Дякуємо за ваш відгук!

Готуємо млинці та вареники

Кухня
22.11.2015 | 14:59
0
2714
Коментувати
Поділитись
Facebook Twitter Viber Telegram Whatsapp
Роздрукувати
Готуємо млинці та вареники
Готуємо млинці та вареники з різними начинками
bib-stan.blogspot.com
A A A
Вони можуть бути на лише солодкими чи солоними, але і різнокольоровими

Прохолодної пори року, коли за вікном негода, хочеться ще більше створити тепла та затишку в оселі. Професійний кухар Юлія Харик каже, що один з найліпших способів – здивувати домочадців кольоровими млинцями чи варениками. І, погодьтеся, втілювати кулінарні задуми біля плити тепер значно комфортніше, аніж коли до тепла від розжареної пательні додається літня спека.

– Щоб млинці чи вареники, які готуєте, мали яскраве забарвлення, необхідно до тіста додати харчові натуральні барвники, – ділиться своїм кулінарним секретом із читачами «Погляду» Юлія. – Червоний колір забезпечить сік буряку або вишні, оранжевий – сік моркви або куркуми, зелений – пюре шпинату, коричневий – порошок какао.

Ольга ШУПЕНЯ

Млинці на молоці 

Готуємо млинці та вареники

Інгредієнти: яйця – 3 шт., борошно – 2 склянки, молоко – 3 склянки, цукор – 1-2 столові ложки, олія соняшникова – 2-3 столові ложки, розпушувач – 3/4 чайної ложки, сіль кухонна – 1/2 чайної ложки, масло вершкове – 100 г, сметана або солодке варення – 4-5 столових ложок.

Спосіб приготування:

Борошно необхідно просіяти у велику миску, розбити яйця і додати їх до борошна, посолити, додати цукор, розпушувач і молоко (півсклянки). Усі ці інгредієнти збити віничком, міксером або блендером до утворення однорідної маси без грудочок. Потім поступово вливайте молоко і олію, усе знову розмішайте до утворення рідкого тіста.

Сковорідку необхідно нагріти і змастити олією. Рівномірно розливаємо тісто на сковороді. Кожен млинець обсмажуємо з двох боків по 1-2 хвилині, перевертаємо лопаткою.

Начинки для млинців:

З сиром та часником

 

Готуємо млинці та вареники
Інгредієнти: сир твердий (або сирок плавлений), яйце варене, часник, майонез.

Спосіб приготування:

Сир чи плавлений сирок натерти, яйце натерти, часник розчавити. Усе змішати та заправити майонезом.

З куркою та грибами

Готуємо млинці та вареники
Інгредієнти: варене куряче м’ясо (наприклад, грудинка), гриби (смажені чи мариновані).

Спосіб приготування:

М’ясо зварити, гриби порізати та посмажити. Змішати м’ясо та гриби, посолити, можна поперчити.

З яблуком та горіхами

Готуємо млинці та вареники
Інгредієнти: яблуко, цукор, кориця, грецькі горіхи.

Спосіб приготування:

З яблука зняти шкірку, нарізати кубиками. Посипати цукром та корицею, додати подрібнені ядра горіхів. Загорнути начинку у млинці. Яблуко можна тушкувати упродовж 10 хвилин на слабкому вогні.

З сиром та родзинками

Готуємо млинці та вареники
Інгредієнти: кисломолочний сир, цукор, сметана (або згущене молоко), родзинки.

Спосіб приготування:

Сир розім’яти виделкою, заправити цукром та сметаною. Родзинки замочити у гарячій воді на 10-15 хвилин, щоб були м’якими, потім додати до сиру.

З бананом та шоколадом

Готуємо млинці та вареники
Інгредієнти: банан, шоколад або «Нутелла».

Спосіб приготування:

Банан порізати кружальцями. Млинці змастити «Нутеллою» або посипати тертим шоколадом. Зверху покласти кружечки банану. Загорнути млинці.

Смачні вареники

Готуємо млинці та вареники

Інгредієнти: 3 склянки (450 г) борошна, 3 ст. ложки сметани, 1/2 ч. ложки солі, близько 100 мл (1/2 склянки) води кімнатної температури.

Спосіб приготування:

Просіяти борошно у миску і перемішайти його з сіллю. Додати сметану і знову добряче перемішати.

Сметану додати у борошно, перемішати і, постійно помішуючи підливати воду, щоб вийшло тісто середньої густини. Добре вимісіть його і загорніть на 15-20 хвилин у харчову плівку, щоб тісто трохи вистоялося і не обвітрилося. Далі ділимо тісто на невеличкі частини та розкачуємо тоненьким шаром. Формочкою робимо кружальця, викладаємо начинку та заліплюємо краї.

Начинки:

З вишні

Готуємо млинці та вареники
Інгредієнти: вишні – 50 ягід (2 склянки), цукор – 0,5 склянки, вершкове масло – для змазування.

Спосіб приготування:

Спочатку ягоди потрібно промити і обсушити паперовим рушником. Вишня – чудово підходить для начинки, але у неї є одна особливість – кісточка. Вишні з кісточками ми у начинку класти не будемо, оскільки це шкідливо і небезпечно, адже кісточку можна проковтнути або пошкодити нею зуби. Тому слід вийняти кісточки. Після цього посипати вишню цукром.

Грибна

Готуємо млинці та вареники
Інгредієнти: гриби (краще шампіньйони) – 250-300 г, цибуля ріпчаста – 100 г, масло вершкове – 70 г, сіль – до смаку, сметана – 80 г.

Спосіб приготування:

Дрібно нарізаємо цибулю і гриби. На середньому вогні розігріваємо сковороду, наливаємо трохи олії і викладаємо обсмажуватися спочатку цибулю, а коли вона стане прозорою – гриби. Смажимо під кришкою на повільному вогні до готовності. Солимо до смаку.

Картопляна

Готуємо млинці та вареники
Інгредієнти: картопля – 8 штук, цибуля ріпчаста – 2 штуки, олія соняшникова – 3 столові ложки, масло вершкове – 10 грамів, дрібка солі, чорний мелений перець – 0,5 ч. ложки.

Спосіб приготування:

Промиваємо під струменем проточної водою обчищену картоплю. Ріжемо її на великі шматочки. Кладемо картоплю варити близько 25 хвилин, солимо. Цибулю чистимо і ріжемо кубиками. Смажимо її на середньому вогні до золотистого кольору, близько 5 хвилин. Цибулю періодично помішуємо лопаткою. До вареної картоплі додаємо вершкове масло, третю частину смаженої цибулі і розминаємо товкачиком. Потім солимо, перчимо до смаку і ретельно перемішуємо ложкою. Викладаємо начинку в тарілку і залишаємо остигати.

 

Теги: кухня – млинці – рецепти – вареники

Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter

Схожі записи

Кольорові млинці, які точно сподобаються всім: готуємо сніданок без хімії та цукру
Кольорові млинці, які точно сподобаються всім: готуємо сніданок без хімії та цукру
Готуємо смачно з овочів осені
Готуємо смачно з овочів осені
Хороший ранок дарує добрий сніданок
Хороший ранок дарує добрий сніданок
Смачні закуски від чернівецького кухаря
Смачні закуски від чернівецького кухаря
irinamatsko (irinamatsko)
X
Орфографічна помилка в тексті:

Залишити коментар

Мінімальна довжина коментаря 5 символів  Вихід
Unknown user
Мінімальна довжина коментаря 5 символів  Вихід
Unknown user

Популярні новини

Буковинця вдарив бик: через кілька годин чоловік помер у лікарні
Буковинця вдарив бик: через кілька годин чоловік помер у лікарні 28.06 18:13
  1   12818
На Буковині за добу - 3 потопельники
На Буковині за добу - 3 потопельники 30.06 12:01
  0   10471
Укртрансбезпека провела рейд на під’їзді до МПП Порубне
Укртрансбезпека провела рейд на під’їзді до МПП Порубне 15.06 15:10
  0   9240
Колишнього гендиректора лікарні на Буковині, який присвоїв гумдопомогу, взяли під варту
Колишнього гендиректора лікарні на Буковині, який присвоїв гумдопомогу, взяли під варту 01.07 17:30
  9   9171
Буковина проведе в останній шлях героя Дмитра Данилюка
Буковина проведе в останній шлях героя Дмитра Данилюка 02.06 09:10
  1   8722

Кухня

< >
Український борщ визнали об'єктом культурної спадщини ЮНЕСКО
Український борщ визнали об'єктом культурної спадщини ЮНЕСКО
Вчора о 16:28
  231

Блоги

< >
Олександр
 1963
Укладання договорів: вимоги чинного законодавства Олександр Гермаковський
© 2003 – 2022
Використання матеріалів pogliad.ua дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на pogliad.ua.
Проект входить в медіагрупу

Фоторепортажі

На Буковині відзначили День Конституції
На Буковині відзначили День Конституції 28 Чер 2022 о 13:38
Ракетний удар по Кременчуку: в області оголошено день жалоби
Ракетний удар по Кременчуку: в області оголошено день жалоби 28 Чер 2022 о 10:56
У місті Чернівці відкрили дитячу інклюзивну виставку живопису та малюнку
У місті Чернівці відкрили дитячу інклюзивну виставку живопису та малюнку 28 Чер 2022 о 10:07

Відеорепортажі

Зібров розкрив, де зараз Аліна Гросу та її бойфренд-росіянин
Зібров розкрив, де зараз Аліна Гросу та її бойфренд-росіянин Сьогодні о 16:09
Студентський ансамбль Буковиночка ЧНУ виступив на фестивалі у Румунії
Студентський ансамбль Буковиночка ЧНУ виступив на фестивалі у Румунії Сьогодні о 10:08
Перемога за нами! Зеленський звернувся з нагоди Дня Конституції України
Перемога за нами! Зеленський звернувся з нагоди Дня Конституції України 28 Чер 2022 о 11:23

Меню

  • Чернівці
  • Буковина
  • Україна
  • Світ
  • Політика
  • Гроші
  • Кримінал
  • Здоров'я
  • Освіта
  • Культура
  • Спорт

Редакція

  • Контакти
  • Рекламодавцям
  • Від і дО

Контакти

(050) 374-25-22

[email protected]

м. Чернівці, пр. Незалежності 96, 6 поверх

Соцмережі

Розробка сайту – Brilliant IT
  • Новини
  • Фото
  • Відео
  • Блоги
  • Інтерв’ю
  • Обзор
  • Life
  • Новини компаній
  • Карта сайту