
Курячий рулет із чорносливом смакує не лише гарячим, але й холодним. Така страва стане чудовою закускою, наприклад, до келиха сухого червоного вина.
Гарний вигляд має курячий рулет і розрізаним, і як нарізка. Найніжніше куряче м'ясо з ароматом спецій та соковитою начинкою із чорносливу не залишить байдужими ні вас, ні ваших гостей, пише ТСН.
Складники: куряче філе – 500 г; чорнослив – 80 г; сир твердий – 100 г; майонез – 2 ст. л; суміш прованських трав – 0,5 ч. л; паприка – 0,5 ч. л; олія – 2 ст. л; сіль, чорний мелений перець.
Приготування
Промийте чорнослив, залийте окропом і залиште на 30 хвилин. Потім злийте з нього воду, просушіть. Наріжте соломкою.
Куряче філе вимийте та обсушіть. Зробіть поздовжній розріз (до кінця не дорізайте), розгорніть, наче книжку, та відбийте через харчову плівку. Посоліть, посипте перцем і прованськими травами з обох боків.
Змастіть куряче філе майонезом і паприкою. На край філе викладіть чорнослив, посипте сиром і заверніть рулетом. Закріпіть, обв'язавши ниткою, або проткніть зубочистками. Змастіть рулет зверху олією.
Викладіть рулет до форми, змащеної олією. Випікайте в розігрітій духовці за температури 180 градусів 30 хвилин.
Порада: майонез можна замінити сметаною.
Джерело: ТСН
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Залишити коментар