
Ці невеликі пиріжки з начинкою з м'якого сиру вийдуть дуже смачними і красивими, якщо ви будете суворо дотримуватися рекомендацій щодо приготування топінгу. Найкраще як начинку використовувати сир брі. Але можна замінити його будь-яким іншим улюбленим вершковим сиром.
Складники: борошно - 4 склянки, цукор - 2 столові ложки, сухі дріжджі - 2 чайні ложки, сіль - півтори чайні ложки, розтоплене вершкове масло - 3 столові ложки, сир брі (або будь-який інший м'який) - 170 г.
Для топінгу: вода - 8 склянок, сода - половина склянки, яйце - 1 шт., вода - 1 ст. л., велика сіль, за потребою.
Приготування
Змішайте борошно із цукром, дріжджами та сіллю протягом 15–20 секунд. Додайте склянку або трохи більше теплої води і розтоплене вершкове масло, перемішайте міксером на низькій швидкості протягом 3 хвилин.
Збільште швидкість до середньої та перемішуйте ще 4 хвилини. Перекладіть тісто в злегка змащену маслом миску і накрийте поліетиленовою плівкою. Дайте тісту піднятися, доки воно не збільшиться майже вдвічі, приблизно на 1-1,5 години.
Розділіть тісто на 40 рівних частин. Розділіть брі на 40 частин (вони мають бути невеликими, приблизно по 1 чайній ложці кожна).
Притисніть кожен шматок тіста і покладіть у центр шматочок брі. Поверніть тісто навколо нього і добре защипніть, щоб запечатати з усіх боків.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Застеліть дно дека пергаментним папером.
Приготуйте топінг
Змішайте 8 чашок води та харчову соду у великій каструлі та нагрійте на середньому вогні, поки сода повністю не розчиниться.
Занурте кожен пиріжок у воду з харчовою содою приблизно на 30 секунд. Перекладіть їх на підготовлені листи швом донизу.
У невеликій мисці збийте яйце з 1 столовою ложкою води. Рясно змастіть кожен шматочок яєчною сумішшю, а потім посипте великою сіллю.
Запікайте, доки пиріжки не стануть золотисто-коричневими, від 15 до 18 хвилин. Дайте охолонути щонайменше 10 хвилин і подавайте теплими.
Джерело: ТСН
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Залишити коментар