• УКР
  • РУС
  • vidido.ua
  • pogliad.ua
  • Транспорт
  • Нерухомість
  • Робота
Pogliad.ua – П’ятниця, 16 Квітня 2021
  • Новини 
    • Чернівці
    • Буковина
    • Україна
    • Світ
    • Політика
    • Гроші
    • Інтерв'ю
    • Кримінал
    • Здоров'я
    • Освіта
    • Культура
    • Спорт
    • Архів
  • Фото
  • Відео
  • Блоги
  • Афіша
  • Пропозиції 
    • Авто
    • Побут
    • Будівництво
    • Гардероб
    • Продукти
    • Послуги
    • Різне
  • Life 
    • Авто
    • Леді
    • Кухня
    • Історія
    • Наука
    • Відпочинок
    • Поради
    • Цікаве
  • Прес-релізи
X
Пошук по сайту
Додати
X
Додати оголошення / новину
Новину на pogliad.ua
Оголошення на vidido.ua
Оголошення в газету Від і дО
Розміщення інформації на ресурсах Від і дО
X

Нове фото


Форма заявки

X
Розміщення оголошення за допомогою форми - це зручний спосіб, який економить Ваш час. Після заповнення заявки з Вами зв'яжеться оператор "Від і дО" з 9-00 до 18-00.
Увага! Останній термін подачі оголошення через сайт - вівторок, 18 год.



Дякуємо за ваш відгук!

Що приготувати на вечерю швидко і легко: рецепти страв

Кухня
04.09.2019 | 18:49
0
15734
Коментувати
Поділитись
Facebook Twitter Viber Telegram Whatsapp
Роздрукувати
Що приготувати на вечерю швидко і легко: рецепти страв
Рецепти страв, які ви зможете приготувати на вечерю дуже швидко
24tv.ua
A A A
Рецепти Джеймі Олівера, які врятують не одну вашу вечерю

Напевно, кожен із нас запитував себе, що приготувати на вечерю. Адже, з одного боку, не хочеться довго поратись на кухні, а з іншого, хочеться смачних домашніх страв. Тому ми пропонуємо вам рецепти страв, які ви зможете приготувати на вечерю дуже швидко і при цьому будете насолоджуватись їх смаком.

Якщо ви саме той, кому постійно не вистачає часу на приготування смачної їжі, то відтепер у вас не буде змоги використовувати цю відмовку! Адже відомий англійський шеф-кухар Джеймі Олівер довів, що приготувати смачний обід чи вечерю можна всього за 30 хвилин. У його арсеналі багато рецептів, які не вимагають ні багато часу, ні особливих навиків кулінарії.

Сьогодні ми ділимось з вами рецептами Джеймі Олівера, які врятують не одну вашу вечерю! Рецепти, які можна приготувати на вечерю швидко і легко

Грецький салат

Час приготування: 15 хв
Кількість порцій: 4

Інгредієнти:

2 середніх стиглих помідора;

200 г стиглих помідорів черрі;

1 середня очищена цибулина;

1 огірок;

1 жменя свіжого кропу;

1 зелений перець;

1 жменя свіжого листя м'яти;

1 велика жменя чорних оливок без кісточок;

1 столова ложка червоного винного оцту;

3 столові ложки оливкової олії;

морська сіль;

1 чайна ложка сушеного орегано;

200 г сиру фета.

Рецепт приготування грецького салату на вечерю:

1. Наріжте середній помідор на невеликі часточки, а помідори черрі розріжте навпіл. Покладіть усі помідори у велику салатницю.

2. Наріжте цибулю тоненькими смужками і додайте до помідорів. Огірок наріжте товстими скибочками. З перцю видаліть кісточки та наріжте кільцями і додайте їх в салат разом з огірком.

З. Дрібно порубайте кріп і більшу частину листя м'яти. Перекладіть нарізану зелень в миску з салатом, вичавіть оливки таким чином, щоб видавити з них залишки рідини, потім теж покладіть до салату.

4. Додайте дрібку солі, червоний оцет та оливкову олію. Швидко перемішайте все руками. Дайте салату постояти близько хвилини, аби овочі ввібрали в себе додаткові смаки і аромати.

5. Зверху покладіть великий шматок сиру фета і кілька оливок. Посипте орегано і листям м'яти, збризніть оливковою олією.

Що приготувати на вечерю швидко і легко: рецепти страв


Фрикадельки від Франчески

Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 6

Що приготувати на вечерю: рецепти страв


Інгредієнти:

500 г яловичого фаршу;

40 г мелених сухарів і трохи для панірування;

30 г тертого сиру;

175 мл молока;

150 мл оливкової олії Extra Virgin;

800 г консервованих томатів у власному соку;

2 лаврові листки;

2 зубчики часнику (дрібно натерти);

1/2 пучка петрушки (дрібно порубати);

1 ч.л. сушеного орегано;

2 яйця;

дрібка перцю чилі.

Рецепт приготування фрикадельок на вечерю:

1. Змішайте всі інгредієнти для фрикадельок – фарш, сухарі, тертий сир, молоко, часник, петрушку, орегано, яйця та перець чилі. Посоліть і поперчіть за смаком. Розділіть отриманий фарш на невеликі шматочки по 45 г і скачайте з них кульки. Вони повинні вийти не занадто щільними. Обваляйте м'ясні кульки в мелених сухарях.

2. Розігрійте духовку до 190 градусів. Оливкову олію прогрійте на сковороді і обсмажте на ньому м'ясні кульки до скоринки.

3. Перекладіть у деко для запікання, додайте консервовані томати, оливкову олію, сіль і лаврові листи. Запікайте 30 хвилин, кожні 10 хвилин поливайте фрикадельки соусом. Подавайте, присипавши тертим сиром.

Запечені курячі крильця з травами

Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 4-6

Що приготувати на вечерю: рецепти страв


Інгредієнти:

1 кг курячих крил без кінчиків;

3 ст.л. оливкової олії;

сік половинки лимона;

порубані кілька гілочок чебрецю, петрушки або іншої зелені.

Рецепт приготування курячих крилець на вечерю:

1. Розігрійте духовку до 220 градусів. Обваляйте крильця в суміші солі, перцю, оливкової олії і лимонного соку (трохи залиште). Викладіть крильця на деко так, щоб між ними було достатньо місця, і відправте в духовку.

2. Готуйте 15 хвилин, потім переверніть і запікайте ще 10-15 хвилин. Посипте крильця рубаними травами і цибулею, збризніть лимонним соком і подавайте. За бажанням можна додатково приготувати гарнір з картоплі або рису.

Куряча грудка з тушкованими овочами і картопляною запіканкою

Час приготування: 15 хвилин
Кількість порцій: 4

Що приготувати на вечерю: рецепти страв


Інгредієнти:

800 г картоплі;

3 цибулини;

оливкова олія;

1 курячий бульйонний кубик;

½ пучка свіжого базиліку;

100 мл вершків;

30 г сиру пармезан;

4 курячі грудки вагою по 120 г;

кілька гілочок свіжого розмарину;

2 скибочки бекону;

200 г цибулі-порей;

200 г шпинату;

200 г замороженого гороху.

Рецепт приготування курячої грудки з тушкованими овочами і картопляною запіканкою на вечерю:

1. Розігрійте духовку в режимі гриль і закип'ятіть воду. Наріжте картоплю тонкими слайсами, залийте окропом і залиште варитися під кришкою протягом 8-10 хвилин.

2. Очистіть цибулю і наріжте так само, як картоплю. Обсмажте на оливковій олії цибулю разом з морською сіллю, чорним перцем і бульйонним кубиком. Якщо цибуля пригоратиме, додайте трохи води.

3. Викладіть курку на аркуш паперу для запікання, натріть сіллю, перцем і посипте розмарином. Відбийте грудки качалкою.

4. Обсмажте курку на сковорідці з 1 столовою ложкою оливкової олії по 3-4 хвилини з кожного боку до золотистого кольору і готовності.

5. Злийте воду з картоплі, додайте цибулю, перемішайте і викладіть у форму для запікання. Залийте вершками, присипте тертим сиром і поставте в духовку.

6. Цибулю-порей поріжте вздовж, промийте і дрібно поріжте. Тушкуйте з 1 ложкою оливкової олії, постійно помішуючи. Поріжте бекон і додайте до курки, злегка обсмажте.

7. Додайте шпинат і горох до цибулі-порей і тушкуйте, поки горох не стане м'яким. Викладіть курку на "подушку" з овочів та подавайте з картопляною запіканкою.

Гратен з цукіні

Час приготування: 30 хвилин
Кількість порцій: 6

Що приготувати на вечерю: рецепти страв


Інгредієнти:

  • 2 ст. л. качиного жиру (або оливкової олії);
  • 3 цибулини, дуже тонко нарізати;
  • 180 г рису басматі;
  • 7 середніх цукіні, тонко нарізати (можна замінити на звичайний кабачок);
  • 500 мл курячого або овочевого бульйону;
  • 150 г твердого сиру;
  • морська сіль і мелений чорний перець;
  • оливкова олія.

Рецепт приготування гратену з цукіні на вечерю:

1. Поставте на слабкий вогонь велику сковороду, додайте в неї качиний жир (або оливкову олію) і трохи води. Коли жир розтопиться і нагріється, додайте нарізану цибулю і смажте, поки вона не стане м'якою. Тим часом ретельно промийте рис холодною проточною водою.

2. Коли цибуля буде готовою , додайте в сковороду цукіні і рис. Перемішайте і влийте гарячий бульйон. Додайте вогонь і готуйте 5 хвилин, періодично помішуючи. В суміші повинна залишитися рідина, тому при необхідності долийте трохи бульйону. Зніміть сковороду з вогню і додайте в неї 100 г тертого сиру. Приправте сіллю і перцем за смаком.

3. Змажте олією форму для запікання або неглибоку керамічну каструлю. Викладіть у форму суміш таким чином, щоб більша частина скибочок цукіні була зверху – тоді рідина буде менше википати. Посипте сиром, що залишився.

4. Поставте в духовку, розігріту до 190 градусів, на 20 хвилин. Верх гратену повинен підрум'янитися, а рис – повністю зваритися і увібрати більшу частину рідини. Подавайте з м'ясом або рибою і свіжим овочевим салатом. За бажанням – посипте зверху кукурудзою.

Спагеті з фрикадельками

Час приготування: 25 хвилин
Кількість порцій: 4-6

Що приготувати на вечерю: рецепти страв


Інгредієнти:

500 г спагеті;

800 г консервованих томатів у власному соку;

250 г яловичого фаршу;

250 г свинячого фаршу;

2 шматочки черствого хліба (попередньо видалити шкірку);

кілька листків свіжого базиліку;

1 гілочка свіжого розмарину;

половинка сушеного перцю чилі;

1 яйце;

морська сіль і мелений чорний перець.

Рецепт приготування спагеті з фрикадельками на вечерю:

1. Подрібніть 2 шматочки черствого хліба до стану дрібної крихти. Поріжте листя базиліку і розмарину, в великій мисці змішайте з яловичим і свинячим фаршем. Покришіть в блюдо перець чилі, додайте сире яйце і крихти з хліба. Посоліть і поперчіть, все змішайте і розкачайте кульки діаметром 1,5 см (в середньому, їх повинно вийти 40 штук).

2. Викладіть консервовані томати у велику сковорідку і поставте її на повільний вогонь. В іншу сковороду влийте столову ложку оливкової олії, поставте на середній вогонь і викладіть фрикадельки, обсмажуйте їх протягом 5-10 хвилин до утворення золотистої скоринки. Перекладіть підрум'янені фрикадельки в сковороду до соусу, перемішайте, накрийте кришкою і залиште тушкуватися до повної готовності фрикадельок.

3. За 10 хвилин до готовності фрикадельок, опустіть спагеті в киплячу підсолену воду і варіть до повної готовності, періодично помішуючи. Коли спагеті досягнуть стану "аль денте" (залишаться твердуватими, але не будуть уже жорсткими), відкиньте на друшляк. Додайте пасту до фрикадельок в соусі. Або розкладіть пасту по глибоких тарілках, зверху покладіть фрикадельки і полийте соусом, прикрасьте тертим пармезаном, листям базиліка і декількома краплями оливкової олії.

Рецепт приготування спагеті з фрикадельками від Джеймлі Олівера (відео)

Теги: страва – вечеря – рецепти

Джерело: Канал новин 24

Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter

Схожі записи

Кутя – головна страва Свят-вечора
Кутя – головна страва Свят-вечора
Ніжні вареники з сиром: як приготувати страву з солодкою та солоною начинками
Ніжні вареники з сиром: як приготувати страву з солодкою та солоною начинками
Найсмачніші млинці на Масницю: рецепти найкращих святкових ласощів
Найсмачніші млинці на Масницю: рецепти найкращих святкових ласощів
Ніжна морквяна запіканка: як приготувати смачну страву
Ніжна морквяна запіканка: як приготувати смачну страву
Альвіна Абрамчук
X
Орфографічна помилка в тексті:

Залишити коментар

Мінімальна довжина коментаря 5 символів  Вихід
Unknown user
Мінімальна довжина коментаря 5 символів  Вихід
Unknown user

Популярні новини

Поліція знайшла безвісти зниклого чернівчанина
Поліція знайшла безвісти зниклого чернівчанина 31.03 18:31
  1   35673
Ці продукти з магазину краще взагалі не купувати: лікуватися вийде дорожче
Ці продукти з магазину краще взагалі не купувати: лікуватися вийде дорожче 03.04 20:01
  4   31816
Наступного тижня магнітні бурі підірвуть голови
Наступного тижня магнітні бурі підірвуть голови 04.04 18:47
  0   29295
Народний синоптик дав прогноз погоди на Великдень
Народний синоптик дав прогноз погоди на Великдень 24.03 23:45
  4   28633
В Італії затримали доглядальницю, яка накачувала свою підопічну транквілізаторами
В Італії затримали доглядальницю, яка накачувала свою підопічну транквілізаторами 27.03 18:45
  1   26078

Кухня

< >
Булочки з весняною зеленню: яскраво і смачно
Булочки з весняною зеленню: яскраво і смачно
Сьогодні о 11:52
  125

Блоги

< >
Наталія
 4107
Кожного разу, коли потрібно вирішувати проблему насильства у сім’ї, я вкотре переживаю свою… Наталія Батракова
© 2003 – 2021
Використання матеріалів pogliad.ua дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на pogliad.ua.
Проект входить в медіагрупу

Фоторепортажі

Героя Ярослава Карлійчука поховали у рідному селі Черепківці на Глибоччині
Героя Ярослава Карлійчука поховали у рідному селі Черепківці на Глибоччині Сьогодні о 16:39
У Чернівецькій області розширять мережу опорних шкіл
У Чернівецькій області розширять мережу опорних шкіл Сьогодні о 16:28
На Буковині провели обласний етап всеукраїнського зльоту учнівських лісництв
На Буковині провели обласний етап всеукраїнського зльоту учнівських лісництв Сьогодні о 15:25

Відеорепортажі

У Чернівцітеплокомуненерго прокоментували відновлення опалення
У Чернівцітеплокомуненерго прокоментували відновлення опалення Вчора о 17:33
У Чернівцях відкрили виставку творчих робіт Барвиста Буковина
У Чернівцях відкрили виставку творчих робіт Барвиста Буковина 14 Кві 2021 о 17:17
В. Зазуляк: Чернівцям потрібна велика пішохідна зона і більше пішохідних вулиць
В. Зазуляк: Чернівцям потрібна велика пішохідна зона і більше пішохідних вулиць 13 Кві 2021 о 19:33

Меню

  • Чернівці
  • Буковина
  • Україна
  • Світ
  • Політика
  • Гроші
  • Кримінал
  • Здоров'я
  • Освіта
  • Культура
  • Спорт

Редакція

  • Контакти
  • Рекламодавцям
  • Від і дО

Контакти

(0372) 522-080

poglyad.chn@gmail.com

м. Чернівці, пр. Незалежності 96, 6 поверх

Соцмережі

Розробка сайту – Brilliant IT
  • Новини
  • Фото
  • Відео
  • Блоги
  • Інтерв’ю
  • Обзор
  • Life
  • Новини компаній
  • Карта сайту