• УКР
  • РУС
  • vidido.ua
  • pogliad.ua
  • Транспорт
  • Нерухомість
  • Робота
Pogliad.ua – Вівторок, 13 Квітня 2021
  • Новини 
    • Чернівці
    • Буковина
    • Україна
    • Світ
    • Політика
    • Гроші
    • Інтерв'ю
    • Кримінал
    • Здоров'я
    • Освіта
    • Культура
    • Спорт
    • Архів
  • Фото
  • Відео
  • Блоги
  • Афіша
  • Пропозиції 
    • Авто
    • Побут
    • Будівництво
    • Гардероб
    • Продукти
    • Послуги
    • Різне
  • Life 
    • Авто
    • Леді
    • Кухня
    • Історія
    • Наука
    • Відпочинок
    • Поради
    • Цікаве
  • Прес-релізи
X
Пошук по сайту
Додати
X
Додати оголошення / новину
Новину на pogliad.ua
Оголошення на vidido.ua
Оголошення в газету Від і дО
Розміщення інформації на ресурсах Від і дО
X

Нове фото


Форма заявки

X
Розміщення оголошення за допомогою форми - це зручний спосіб, який економить Ваш час. Після заповнення заявки з Вами зв'яжеться оператор "Від і дО" з 9-00 до 18-00.
Увага! Останній термін подачі оголошення через сайт - вівторок, 18 год.



Дякуємо за ваш відгук!

Шоколадний фондан – рецепт та поради з приготування

Кухня
20.01.2019 | 15:16
1
1826
Коментувати
Поділитись
Facebook Twitter Viber Telegram Whatsapp
Роздрукувати
Шоколадний фондан – рецепт та поради з приготування
Цей десерт стане окрасою святкового столу або романтичної вечері
cookery.com.ua/
A A A
Рецепт шоколадного фондану має бути у кожної господині

Вишуканий французький десерт, який не залишить вас байдужим після першого шматочка. Рецепт шоколадного фондану має бути у кожної господині та стане окрасою святкового столу або романтичної вечері.

Інгредієнти для шоколадного фондану

  • 250 грам чорного шоколаду (не меше 80%)
  • 240 грам вершкового масла (не менше 82%)
  • 390 грам яєць
  • 300 грам цукру 
  • 100 грам муки
  • пергамент для випікання
  • масло для змащування форми

Розтоплюємо шоколад та масло на паровій бані до однорідної маси. Цей процес найважливіший у приготуванні, тому завжди потрібно стежити за температурою та консистенцією, щоб шоколад не перегрівся. Помішуйте шоколадну масу ще 5 хвилин після парової бані.

З'єднуємо яйця та цукор, легко збиваючи їх вінчиком до повного розчинення цукру у посудині. 

Шоколадну масу кімнатної температури вливаємо у яєчно-цукрову масу та перемішуємо. Розділяємо її на половину та в одну з них додаємо просіяну муку та перемішуємо її до однорідності, з'єднуємо дві маси.

Накриваємо харчовою плівкою, щоб вона повністю покривала шоколадну масу та залишаємо охолоджуватись у холодильнику на ніч.

Для випікання підійдуть, як металеві кільця однієї форми, які потрібно викласти пергаментом, так і форма для випікання фондану.
Якщо використовуватимете керамічну форму для випікання фондану – її попередньо потрібно змастити вершковим маслом.

При формуванні фондану залишіть один сантиметр від краю форми.

Розігріваємо духовку до 180 градусів та випікаємо 15-20 хвилин.

Основний критерій, по якому ви маєте орієнтуватись при випіканні фондану – це злегка мокра серединка на поверхні фондану, а по краях вже випечена. І тільки тоді ви можете бути впевненими, що шоколадний фондан готовий і ви можете виймати його із духовки.

Серединка шоколадного фондану повинна витекти при його розрізанні.

Презентувати десерт можна з кулькою морозива, павутинкою з карамелі або вишневим соусом.

Теги: рецепт – приготування – поради – інгредієнти – десерт

Джерело: 24 канал

Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter

Схожі записи

Монастирська хата – рецепт приготування домашньої випічки
Монастирська хата – рецепт приготування домашньої випічки
Ніжні заварні тістечка: як приготувати неймовірні профітролі із сирним кремом
Ніжні заварні тістечка: як приготувати неймовірні профітролі із сирним кремом
Смачно, як у дитинстві: рецепт найкращих Горішків зі згущеним молоком
Смачно, як у дитинстві: рецепт найкращих Горішків зі згущеним молоком
Як приготувати найсмачніше безе вдома: покроковий рецепт десерту
Як приготувати найсмачніше безе вдома: покроковий рецепт десерту
Альвіна Абрамчук
X
Орфографічна помилка в тексті:

Залишити коментар

Мінімальна довжина коментаря 5 символів  Вихід
Unknown user
пора
пора 20.01.2019 17:48:06
це рецепт для чесного пенсіонера ... тільки щоб слиною не захлинувся!
Відповісти
Мінімальна довжина коментаря 5 символів  Вихід
Unknown user

Популярні новини

Поліція знайшла безвісти зниклого чернівчанина
Поліція знайшла безвісти зниклого чернівчанина 31.03 18:31
  1   35344
Ці продукти з магазину краще взагалі не купувати: лікуватися вийде дорожче
Ці продукти з магазину краще взагалі не купувати: лікуватися вийде дорожче 03.04 20:01
  3   31505
Наступного тижня магнітні бурі підірвуть голови
Наступного тижня магнітні бурі підірвуть голови 04.04 18:47
  0   28885
Народний синоптик дав прогноз погоди на Великдень
Народний синоптик дав прогноз погоди на Великдень 24.03 23:45
  4   28485
В Італії затримали доглядальницю, яка накачувала свою підопічну транквілізаторами
В Італії затримали доглядальницю, яка накачувала свою підопічну транквілізаторами 27.03 18:45
  1   25949

Кухня

< >
Готуємо оригінальні пісні делікатеси
Готуємо оригінальні пісні делікатеси
11 Кві 2021 о 13:51
  355

Блоги

< >
Наталія
 3793
Кожного разу, коли потрібно вирішувати проблему насильства у сім’ї, я вкотре переживаю свою… Наталія Батракова
© 2003 – 2021
Використання матеріалів pogliad.ua дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на pogliad.ua.
Проект входить в медіагрупу

Фоторепортажі

Весняна толока: у Глибоцькій громаді влаштували велике прибирання
Весняна толока: у Глибоцькій громаді влаштували велике прибирання 10 Кві 2021 о 13:54
Сергій Осачук здійснив візит до Конятинської громади
Сергій Осачук здійснив візит до Конятинської громади 09 Кві 2021 о 21:10
Чернівецьке тролейбусне управління: Погляд зсередини (фоторепортаж)
Чернівецьке тролейбусне управління: Погляд зсередини (фоторепортаж) 09 Кві 2021 о 21:09

Відеорепортажі

Подружжя з Чернівців вирішило знімати музичне відео щодня впродовж місяця
Подружжя з Чернівців вирішило знімати музичне відео щодня впродовж місяця Вчора о 11:53
Чернівецьке тролейбусне управління: Погляд зсередини (фоторепортаж)
Чернівецьке тролейбусне управління: Погляд зсередини (фоторепортаж) 09 Кві 2021 о 21:09
У ЧТУ скоротять близько 130 посад, 90 з яких є вакантними
У ЧТУ скоротять близько 130 посад, 90 з яких є вакантними 09 Кві 2021 о 20:12

Меню

  • Чернівці
  • Буковина
  • Україна
  • Світ
  • Політика
  • Гроші
  • Кримінал
  • Здоров'я
  • Освіта
  • Культура
  • Спорт

Редакція

  • Контакти
  • Рекламодавцям
  • Від і дО

Контакти

(0372) 522-080

poglyad.chn@gmail.com

м. Чернівці, пр. Незалежності 96, 6 поверх

Соцмережі

Розробка сайту – Brilliant IT
  • Новини
  • Фото
  • Відео
  • Блоги
  • Інтерв’ю
  • Обзор
  • Life
  • Новини компаній
  • Карта сайту