• УКР
  • РУС
  • vidido.ua
  • pogliad.ua
  • Транспорт
  • Нерухомість
  • Робота
Pogliad.ua – Субота, 27 Лютого 2021
  • Новини 
    • Чернівці
    • Буковина
    • Україна
    • Світ
    • Політика
    • Гроші
    • Інтерв'ю
    • Кримінал
    • Здоров'я
    • Освіта
    • Культура
    • Спорт
    • Архів
  • Фото
  • Відео
  • Блоги
  • Афіша
  • Пропозиції 
    • Авто
    • Побут
    • Будівництво
    • Гардероб
    • Продукти
    • Послуги
    • Різне
  • Life 
    • Авто
    • Леді
    • Кухня
    • Історія
    • Наука
    • Відпочинок
    • Поради
    • Цікаве
  • Прес-релізи
X
Пошук по сайту
Додати
X
Додати оголошення / новину
Новину на pogliad.ua
Оголошення на vidido.ua
Оголошення в газету Від і дО
Розміщення інформації на ресурсах Від і дО
X

Нове фото


Форма заявки

X
Розміщення оголошення за допомогою форми - це зручний спосіб, який економить Ваш час. Після заповнення заявки з Вами зв'яжеться оператор "Від і дО" з 9-00 до 18-00.
Увага! Останній термін подачі оголошення через сайт - вівторок, 18 год.



Дякуємо за ваш відгук!

Ситний кіш: як спекти смачнющий відкритий пиріг з ароматною скоринкою

Кухня
24.01.2021 | 14:19
1
501
Коментувати
Поділитись
Facebook Google+ Twitter Viber Telegram Whatsapp
Роздрукувати
Ситний кіш: як спекти смачнющий відкритий пиріг з ароматною скоринкою
Рецепт кіша
ua.depositphotos.com
A A A
Кіш - це простий відкритий пиріг з ароматною сирною скоринкою

Кіш - це популярна страва французької кухні, яка отримала популярність за ситність і велику різноманітність начинок. Це відкритий пиріг з рубаного тіста з високими бортами. У кіш додають будь-яку начинку за бажанням, найчастіше - курку, овочі, рибу або гриби. У пиріг додають заливку з суміші яєць, вершків або молока, сиру і жирної сметани. Цей пиріг не можна назвати дієтичним, проте багатство смаків, приємний аромат і хрустке тісто закохають в себе будь-кого.

Кіш з куркою і грибами

Ситний кіш: як спекти смачнющий відкритий пиріг з ароматною скоринкою

Для тіста:

  • Борошно - 2 склянки.
  • Вершкове масло - 200 г.
  • Яйця - 1 шт.
  • Сіль за смаком.

Для начинки:

  • Яйця - 2 шт.
  • Сіль за смаком.
  • Куряче філе - 300 г.
  • Печериці - 400 г.
  • Твердий сир - 100 г.
  • Сметана - 100 г.
  • Рослинна олія - 20 г.
  • Мускатний горіх, коріандр, чорний мелений перець за смаком.

Борошно просіяти в миску. Холодне вершкове масло нарізати кубиками, додати до борошна. Перетерти руками суміш в дрібну крихту. Додати яйце, посолити і близько 5 хвилин вимішувати тісто. Тісто має бути м'яким і еластичним. Викласти в жароміцну форму (діаметр 24 см). Розподілити тісто руками за формою, формуючи бортики, і проколоти виделкою в декількох місцях. У розігріту до 200 градусів поставити тісто і випікати 10 хвилин, потім вийняти і остудити.

Куряче філе нарізати невеликим кубиком, гриби подрібнити. У сковороді розігріти рослинну олію і обсмажити курку до золотистості, додати гриби, влити трохи кип'яченої води і посолити. Тушкувати на слабкому вогні до готовності, поки рідина не випарується. Вимкнути нагрів і дати начинці охолонути.

Для заливки в мисці змішати сметану, сіль і спеції, яйця, перемішати вінчиком до однорідності. Додати тертий сир і перемішати. В основу з тіста викласти начинку з грибів і курки, розрівняти. Зверху пиріг рівномірно полити заливкою. Відправити в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин. Час і температура випікання можуть відрізнятися від вашої духовки.

Кіш з броколі і лососем

Ситний кіш: як спекти смачнющий відкритий пиріг з ароматною скоринкою
  • Курячі яйця - 4 шт.
  • Жовток - 1 шт.
  • Борошно - 250 г.
  • Вершкове масло - 150 г.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Твердий сир - 80 г.
  • Сир з цвіллю - 150 г.
  • Броколі - 300 г.
  • Лосось - 500 г. (можна замінити сьомгою)
  • Жирні вершки - 200 г.
  • Куркума, мускатний горіх, чорний мелений перець.

Борошно і вершкове масло розтерти руками, додати 2 цілих яйця і один жовток. Руками перемішати інгредієнти, замісити тісто. Розкатати до невеликої товщини і укласти в форму, сформувавши бортики. По дну зробити кілька наколів виделкою.

На тісто викласти першим шаром нарізаний кубиком лосось. Броколі опустити в киплячу воду на 2-3 хвилини, а потім відразу ж обдати крижаною водою. Викласти на лосось і присипати шматочками сиру з цвіллю. Для заливки змішати два яйця, стакан вершків, спеції і сіль, ретельно перемішати. Полити начинку пирога заливкою. Сир натерти на крупній тертці і посипати кіш. Випікати кіш 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Кіш зі шпинатом і сиром

Ситний кіш: як спекти смачнющий відкритий пиріг з ароматною скоринкою
  • Для тіста:
  • Борошно - 2 склянки.
  • Яйця - 2 шт.
  • Холодне вершкове масло - 100 г.
  • Сіль - 0.5 ч. л.

Для начинки:

  • Шпинат свіжий - 250 г.
  • Тертий сир чеддер - 1 стакан.
  • Тертий швейцарський сир - 1 стакан.
  • Вершки - 200 мл.
  • Яйця - 2 шт.
  • Сіль, перець.

Холодне масло порубати ножем, змішати з борошном і додати яйця. Замісити тісто руками і поставити в холодильник. Тим часом приготувати начинку: дрібно нарізати шпинат, перемішати з двома видами тертого сиру. Тісто викласти у форму для запікання і проколоти виделкою в декількох місцях, сформувати бортики. Викласти шпинат з сиром в тісто. Для заливки змішати яйця з вершками, посолити і поперчити, залити начинку. Запікати 30 хвилин при температурі 200 градусів.

Теги: кухня – рецепт – приготування – випічка – пиріг

Джерело: Уніан

Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter

Схожі записи

Рецепт пирога з вишнями та горіхами від кулінарного блогера
Рецепт пирога з вишнями та горіхами від кулінарного блогера
Кекси на молоці: прості рецепти ніжної випічки
Кекси на молоці: прості рецепти ніжної випічки
Пиріг з листкового тіста з капустою: простий рецепт
Пиріг з листкового тіста з капустою: простий рецепт
Ніжно-освіжаючий Лимонний пиріг: рецепт неймовірного десерту
Ніжно-освіжаючий Лимонний пиріг: рецепт неймовірного десерту
Альвіна Абрамчук
X
Орфографічна помилка в тексті:

Залишити коментар

Мінімальна довжина коментаря 5 символів  Вихід
Unknown user
Черновцы
Черновцы 24.01.2021 17:36:47
Отлично! Спасибо.
Відповісти
Мінімальна довжина коментаря 5 символів  Вихід
Unknown user

Популярні новини

Спалах трихінельозу зафіксували на Буковині
Спалах трихінельозу зафіксували на Буковині 28.01 18:41
  0   32189
Молочний завод у Чернівцях виробляє молоко, кефір та сметану під 2-ма марками
Молочний завод у Чернівцях виробляє молоко, кефір та сметану під 2-ма марками 19.02 13:55
  1   16219
У Румунії під час хрещення захлинулася півторамісячна дитина
У Румунії під час хрещення захлинулася півторамісячна дитина 05.02 22:45
  3   15254
На польському кордоні затримали 42-х українців
На польському кордоні затримали 42-х українців 08.02 23:10
  2   11186
На вулиці Комарова автомобіль поліції врізався у легковик
На вулиці Комарова автомобіль поліції врізався у легковик 01.02 21:10
  9   9823

Кухня

< >
Ароматно-соковита тушкована капуста: як приготувати апетитну страву
Ароматно-соковита тушкована капуста: як приготувати апетитну страву
Вчора о 19:43
  314

Блоги

< >
Наталія
 708
Кожного разу, коли потрібно вирішувати проблему насильства у сім’ї, я вкотре переживаю свою… Наталія Батракова
© 2003 – 2021
Використання матеріалів pogliad.ua дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на pogliad.ua.
Проект входить в медіагрупу

Фоторепортажі

У Чернівцях відкрили виставку Вічні скарби Георгія Гараса
У Чернівцях відкрили виставку Вічні скарби Георгія Гараса Вчора о 21:07
На Буковині щеплення від COVID-19 отримали вже 114 медиків
На Буковині щеплення від COVID-19 отримали вже 114 медиків Вчора о 18:38
Депутати Чернівецької райради висловили стурбованість якістю та ефективністю вакцини від COVID-19
Депутати Чернівецької райради висловили стурбованість якістю та ефективністю вакцини від COVID-19 Вчора о 12:24

Відеорепортажі

У Чернівцях відкрили виставку Вічні скарби Георгія Гараса
У Чернівцях відкрили виставку Вічні скарби Георгія Гараса Вчора о 21:07
Депутати Чернівецької райради висловили стурбованість якістю та ефективністю вакцини від COVID-19
Депутати Чернівецької райради висловили стурбованість якістю та ефективністю вакцини від COVID-19 Вчора о 12:24
У Чернівцях відкрили фотовиставку Леся Українка у фокусі ХХІ століття
У Чернівцях відкрили фотовиставку Леся Українка у фокусі ХХІ століття 25 Лют 2021 о 14:10

Меню

  • Чернівці
  • Буковина
  • Україна
  • Світ
  • Політика
  • Гроші
  • Кримінал
  • Здоров'я
  • Освіта
  • Культура
  • Спорт

Редакція

  • Контакти
  • Рекламодавцям
  • Від і дО

Контакти

(0372) 522-080

poglyad.chn@gmail.com

м. Чернівці, пр. Незалежності 96, 6 поверх

Соцмережі

Розробка сайту – Brilliant IT
  • Новини
  • Фото
  • Відео
  • Блоги
  • Інтерв’ю
  • Обзор
  • Life
  • Новини компаній
  • Карта сайту