
Капуста калі, заморожена спіруліна і чіа кілька років були у топі найвживаніших продуктів. У 2018 році смаки змінюються. Тепер їм знайшли гідні замінники, які можуть стати фаворитами у food-трендах, пише lux.fm.
"Flower power"
Поки їстівні квіти можна було зустріти лише у вишуканих п'ятизіркових рестораціях. Проте у цьому році вони заповнять кафе, бари та навіть домашні кухні. Зіркою на тарілці стане лаванда.

"Супер-порошки"
Тепер блідо-зелений порошок матчу, какао, куркуми стануть основними складниками здорового ранкового коктейлю. Це не просто смачно, але й дуже гарно.

"New тако"
І хоча тако це далеко не healthy food, проте навіть традиційну страву мексиканської кухні вегани спромоглися видозмінити. Новими інгредієнтами популярної страви стали морські водорості норі й палео-продукти.

Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Залишити коментар