• УКР
  • РУС
  • vidido.ua
  • pogliad.ua
  • Транспорт
  • Нерухомість
  • Робота
Pogliad.ua – Неділя, 24 Січня 2021
  • Новини 
    • Чернівці
    • Буковина
    • Україна
    • Світ
    • Політика
    • Гроші
    • Інтерв'ю
    • Кримінал
    • Здоров'я
    • Освіта
    • Культура
    • Спорт
    • Архів
  • Фото
  • Відео
  • Блоги
  • Афіша
  • Пропозиції 
    • Авто
    • Побут
    • Будівництво
    • Гардероб
    • Продукти
    • Послуги
    • Різне
  • Life 
    • Авто
    • Леді
    • Кухня
    • Історія
    • Наука
    • Відпочинок
    • Поради
    • Цікаве
  • Прес-релізи
X
Пошук по сайту
Додати
X
Додати оголошення / новину
Новину на pogliad.ua
Оголошення на vidido.ua
Оголошення в газету Від і дО
Розміщення інформації на ресурсах Від і дО
X

Нове фото


Форма заявки

X
Розміщення оголошення за допомогою форми - це зручний спосіб, який економить Ваш час. Після заповнення заявки з Вами зв'яжеться оператор "Від і дО" з 9-00 до 18-00.
Увага! Останній термін подачі оголошення через сайт - вівторок, 18 год.



Дякуємо за ваш відгук!

Яблучний джем: як приготувати апетитний смаколик

Кухня
04.10.2020 | 16:37
0
1199
Коментувати
Поділитись
Facebook Google+ Twitter Viber Telegram Whatsapp
Роздрукувати
Яблучний джем: як приготувати апетитний смаколик
Рецепт яблучного джему
ua.depositphotos.com
A A A
Джем буде гарним доповненням до млинців або різної випічки, а також ароматного чаю

Джем на зиму із соковитих яблук – чудова ароматна заготовка! Він буде універсальною начинкою для різної випічки, доповненням до млинців, а також яблучний джем можна подавати з хлібом на бутербродах.

Джем із яблук

  • Яблука - 1 кг
  • Цукор - 3 ст.
  • Вода - 2 ст.

Яблука розрізати на частинки, видалити серцевину. Очистити з них шкірку (однак за бажання можна варити і з нею).

Нарізати шматочки яблук на тонкі скибочки. Додати воду та 1 склянку цукру. Варити, поки яблука не почнуть розварюватися, приблизно 30 хвилин на дуже повільному вогні. Час від часу яблука потрібно перемішувати. Тоді додати решту цукру й варити джем з яблук до готовності ще 60 хвилин (на дуже повільному вогні). Кожні 10-15 хвилин джем потрібно акуратно перемішувати.

Яблучний джем з апельсинами

  • Яблука - 1 кг
  • Апельсини - 1 кг
  • Вода - 400 мл
  • Цукор - 1 кг

Апельсини добре вимити й витерти насухо. Зняти з них цедру, не зачіпаючи білий прошарок. Розділити апельсини на шматочки і видалити плівки та кісточки.

Яблука почистити, видалити серцевину. Подрібнити їх за допомогою тертки або, дрібно нарізавши шматочками.

Перекласти яблука в каструлю, додати воду й варити до м'якості під закритою кришкою (чим дрібніше нарізані яблука, тим швидше вони зваряться). Протерти їх крізь сито. Знову повернути в каструлю, додати цукор, шматочки апельсинів і цедру.

Каструлю з джемом покласти на середній вогонь і варити 15-20 хвилин, помішуючи. Гарячий джем розподілити в сухі стерильні банки, щільно закрутити кришки і перевернути догори дном. Закутати їх до повного охолодження.

Яблучно-шоколадний джем

  • Яблука - 3 кг
  • Вершкове масло - 100 г
  • Какао-порошок - 4 ст.л.
  • Цукор - 0,5 кг
  • Ванілін - 1 г

Яблука очистити й натерти на тертці. Перекласти їх у глибоку каструлю, накрити її кришкою та варити близько 40 хвилин на повільному вогні.

Потім додати какао, ванілін і вершкове масло. Перемішати все й додати цукор. Варити джем, помішуючи 30 хвилин. Тим часом простерилізувати банки та кришки.

Гарячий яблучно-шоколадний джем розкласти по банках, закатати і перевернути їх до повного охолодження.

Теги: кухня – рецепт – поради – варення – джем – десерт

Джерело: Уніан

Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter

Схожі записи

Дивовижні ласощі на святковий стіл: найкращі рецепти десертів
Дивовижні ласощі на святковий стіл: найкращі рецепти десертів
Смак, знайомий із дитинства: як приготувати смачне тістечко Картопля
Смак, знайомий із дитинства: як приготувати смачне тістечко Картопля
Як приготувати безе вдома: три прості рецепти
Як приготувати безе вдома: три прості рецепти
Оселедець під шубою - класичний і оригінальний рецепт новорічного салату
Оселедець під шубою - класичний і оригінальний рецепт новорічного салату
Альвіна Абрамчук
X
Орфографічна помилка в тексті:

Залишити коментар

Мінімальна довжина коментаря 5 символів  Вихід
Unknown user
Мінімальна довжина коментаря 5 символів  Вихід
Unknown user

Популярні новини

Стало відомо, коли в Україну прийдуть справжні морози
Стало відомо, коли в Україну прийдуть справжні морози 29.12.2020 16:14
  0   50552
На Буковині сталася смертельна ДТП
На Буковині сталася смертельна ДТП 17.01 18:47
  0   14638
Українців попередили про погіршення погодних умов
Українців попередили про погіршення погодних умов 27.12.2020 16:37
  0   14051
У річці, поблизу Рима, виявили тіло українки
У річці, поблизу Рима, виявили тіло українки 07.01 23:05
  0   12025
Степанов розповів, яким може бути карантин вже до літа
Степанов розповів, яким може бути карантин вже до літа 19.01 19:18
  6   11667

Кухня

< >
Ситний кіш: як спекти смачнющий відкритий пиріг з ароматною скоринкою
Ситний кіш: як спекти смачнющий відкритий пиріг з ароматною скоринкою
Сьогодні о 14:19
  194

Блоги

< >
Наталія
 140
На роботу не пускав, докоряв кожною копійкою і бив Наталія Батракова
© 2003 – 2021
Використання матеріалів pogliad.ua дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на pogliad.ua.
Проект входить в медіагрупу

Фоторепортажі

Серед стародруків краєзнавчого музею Чернівців - Арифметика Леонтія Магницького
Серед стародруків краєзнавчого музею Чернівців - Арифметика Леонтія Магницького Вчора о 14:02
В обласній лікарні у Чернівцях розпочали надавати неврологічну допомогу
В обласній лікарні у Чернівцях розпочали надавати неврологічну допомогу 22 Січ 2021 о 16:11
У Чернівцях відбувся Подзвін за полеглим Героєм Олександром Гарбузом
У Чернівцях відбувся Подзвін за полеглим Героєм Олександром Гарбузом 22 Січ 2021 о 13:54

Відеорепортажі

У Чернівцях вирощують червонокнижних риб в лабораторії інституту
У Чернівцях вирощують червонокнижних риб в лабораторії інституту Сьогодні о 14:31
Кращі сейви голкіпера Буковини І. Фіяла у 2020 році
Кращі сейви голкіпера Буковини І. Фіяла у 2020 році Вчора о 13:48
Приймала пологи і на печі, і на підводі
Приймала пологи і на печі, і на підводі Вчора о 13:24

Меню

  • Чернівці
  • Буковина
  • Україна
  • Світ
  • Політика
  • Гроші
  • Кримінал
  • Здоров'я
  • Освіта
  • Культура
  • Спорт

Редакція

  • Контакти
  • Рекламодавцям
  • Від і дО

Контакти

(0372) 522-080

poglyad.chn@gmail.com

м. Чернівці, пр. Незалежності 96, 6 поверх

Соцмережі

Розробка сайту – Brilliant IT
  • Новини
  • Фото
  • Відео
  • Блоги
  • Інтерв’ю
  • Афіша
  • Life
  • Новини компаній
  • Карта сайту