
Станом на 1 вересня 2014 року у всіх категоріях господарств вироблено 36,4 тис. тонн м’яса, 198,4 тис. тонн молока, 277,0 млн. шт. яєць, 127 тонн вовни.
У порівнянні з відповідним періодом минулого року збільшено обсяги виробництва м’яса на 2,1%, молока на 0,3%, але зменшено виробництво яєць на 3,5%. Про це повідомляють у прес-службі Чернівецької ОДА.
Торговельна війна зачепила Чернівецьку область
Збільшили обсяги виробництва м’яса сільськогосподарські підприємства 6 районів, зокрема: Сокирянський на 95,7 тонн, Новоселицький на 465,2 тонн, Кіцманський на 607,6 тонн, Заставнівський на 134,4 тонн, Глибоцький на 65,4 тонн, Кельменецький на 13,7 тонн.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Залишити коментар