
Кожен шанувальник піци знає, що у неї завжди свій неповторний смак і стиль. У хорошій страві найголовніше – це відчути три основні смаки: тісто, начинка і сир. Все це не може заважати одне одному, а поєднується в неповторний аромат, який відкривається крок за кроком. У Ла П'єц не бояться оригінальних смакових поєднань, тому піца на дровах доступна кожному. Гурмани зможуть насолодитися цією стравою з доставкою в будь-яку точку міста.
У чому особливість піци з дров’яної печі?
Всі етапи приготування піци засновані на спостереженні, інтуїції та досвіді. Найбільшим недоліком дров’яних печей є непередбачуваність і складності процесу термічної обробки. Однак у міру вдосконалення навичок і досвіду кухаря недолік поступово стає безперечною перевагою. Піч на дровах забезпечує повну свободу використання та необмежену імпровізацію.
За словами знавців, піца, випечена в дров’яних печах, має смак і запах, які неможливо відтворити в електричній або газовій духовці. Це пояснюється тим, що деревина виділяє специфічний аромат, який проникає в тісто. Процес випікання прискорюється, а при високій температурі страва виходить більш рум'яною та хрусткою. При вмілому використанні традиційної печі можна отримати дійсно чудові результати.
Додатковою перевагою випікання на дровах є можливість повернутися до традицій, і це завжди зустрічається з інтересом і вдячністю покупців. Кожен процес випічки окремий і унікальний – його можна перетворити на ритуал, який за відповідних умов стане цікавим і клієнту, який очікує виконання замовлення. А скуштувати справжню ароматну та соковиту піцу приготовлену за всіма правилами на дровах можна у сервісі Ла П'єц. Зробити замовлення можна по телефону або на сайті https://la.ua/striy/.
Запорука досконалої піци – правильний сир
Американські вчені пояснюють, що справжнього ідеалу можна досягти лише за допомогою правильного сиру. Але який вид перетворюється на красиві бульбашки, має оптимальну маслянисту консистенцію і радує своїм золотистим кольором?
Якщо ви хочете насолодитися шматочком піци, вам варто уважніше придивитися до сирної начинки, адже різниця між моцарелою, ементалем, чедером або проволоне величезна. А саме сир займає найважливіше місце серед компонентів цієї страви. Він повинен мати злегка маслянистий блиск, хрусткий золотистий відтінок, кілька коричневих плям і бульбашок. На це здатні лише продукти з ідеальним хімічним складом.
Сири поводяться зовсім по-різному, коли закипають у печі. Сорти Едам, Колбі та Чедер є невдахами в країні сиру через високий вміст води, що запобігає виникненню бульбашок. Грюйер і Ементалер, навпаки, радують своїм золотистим хрустким відтінком. Ідеальна начинка для піци — це поєднання улюбленого сиру з моцарелою.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter