
Чимало тих, що працюють, Новий рік святкують у колі колективу своєї фірми чи підприємства. Організацією корпоративу фахівці радять зайнятися заздалегідь, як мінімум за два-три тижні. По-перше, потрібно визначитися із місцем проведення свята. Зазвичай вирішення цього питання забирає чимало часу, адже потрібно обрати те місце, яке буде комфортним якщо не для всіх, то хоча б для більшості, у будь-якому разі всім на сто відсотків не вгодиш.
Коли з місцем все зрозуміло, треба обрати дату святкування. Тут все залежить від того, що може запропонувати заклад, і від графіка роботи підприємства. Звичайно, переддень Нового року відпадає, оскільки всі готуються до власного святкування. А ось 26-29 числа будуть досить доречними.
Святкування Нового року влетить у копієчку
Далі справа за організацією святкового столу. Його потрібно підбирати із кухарем чи адміністратором закладу, на підставі кількості працівників та їхніх смаків. Краще підбирати нейтральні страви, котрі усім до смаку. Так само варто обдумати питання із напоями, аби не вийшло, що когось чимсь обділили. Можна зупинити свій вибір на повноцінному банкетному меню з ресторану або фуршетному столі із різноманітними закусками. Також можливий варіант приготування святкових страв силами самого колективу, та як свідчить досвід, це надто незручно і не дуже практично. В будь-якому разі потрібно радитися з усіма учасниками вечірки, аби потім не виникало конфліктів.
Ну і звичайно, якщо є бажання, то можна продумати сюжет для свята з відповідним дрес-кодом і оформленням залу. Також можна запросити Діда Мороза чи замовити іншу програму, та тут все, звісно ж, за бажанням, адже це додаткові витрати.
Уляна ДЕЛІКАТНА
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Залишити коментар