
Що є найважливішим у роботі майстра-кондитера? Звісно, задоволення клієнта. Але отримати задоволення від куштування десерту – це лише половина справи. Інша половина – у зовнішньому вигляді солодкого виробу. Саме з цією метою компанія «Тортіно» пропонує посипку для торта в асортименті. В нашому каталозі представлено багато видів прикрас різної форми та кольору, які можна використовувати як основний декор для оформлення різноманітних тістечок.
Усі види посипки з цукру, які ви знайдете у каталозі сайту, можна придбати з доставкою аби отримати під час відвідин нашого фірмового магазину за адресою: м. Чернівці вул. Ентузіастів, 7а ☎ 050-575-84-00.
Прикраси для тортів та іншої випічки
Оскільки сьогодні кондитерські вироби фотографуються як результат творчої праці, то прикраси не менш важливі за смак. Сучасні десерти оформлюються у відповідності до певного стилю, побажань клієнта чи фантазії майстра. Ці факти є причиною існування неймовірного різноманіття штучного декору, без якого складно уявити як звичайну домашню випічку, так і вироби у професійному виконанні. Адже крихітними їстівними деталями можна прикрасити:
- печиво,
- мафіни,
- безе,
- марципани,
- зефір,
- пончики,
- льодяники.
Звісно, це не повний перелік, адже солодощів, які прикрашають, існує дуже багато. Серед них і король десертів – торт, який так легко перетворити на фотогенічний саме за допомогою посипки.
Посипка для тортів: види та переваги

Якщо вам до вподоби випікати коржі, готувати різноманітні креми, то, напевне, ви із задоволенням витрачаєте додатковий час, аби прикрасити свій витвір кондитерського мистецтва. І найліпшою прикрасою може стати саме посипка – дрібний штучний декор, в основі якого цукор, харчові барвники та додаткові інгредієнти кондитерської суміші. У нашому каталозі представлено більше 100 видів посипки. Пропонуємо розглянути найпопулярніші:
- Суміш кількох форм та кольорів. Цей вид є практичним, бо ним можна прикрасити торт будь-якого смаку. У складі зазвичай є палички та зірочки.
- Монохромна посипка. В основі – кульки з цукру, глазуровані фарбниками з перламутром. Цей вид може підкреслити естетичне оформлення десерту і зробити вигляд торта відповідними до певного стилю чи кондитерського напряму.
- Кульки металізовані. Такий декор найчастіше використовують на тортах за особливої нагоди – весілля, ювілею, випускного вечора.
До переваг посипки відносяться: додатковий смак, який вона надає десерту; можливість зробити простий декор нашвидкуруч; можливість прикрасити солодощі будь-якої форми та розміру.
Секрети використання
Головний секрет використання полягає у творчій ідеї: посипка буде мати доречний вигляд тільки за умови, що її кількість відповідає кондитерському дизайну. Ще слід враховувати смакові твердість штучного декору. Наприклад, можна прикрасити м’яке тістечко посипкою, що легко розкушується:
- рисові кульки,
- шоколадні пелюстки,
- бісквітні гранули.
Також посипку можна добирати до десерту не тільки за кольором його крему чи коржів, а за смаковими якостями. Наприклад, до шоколадного бісквіту з малиновим кремом пасуватиме декор з вираженим кисло-солодким смаком.
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter