
Виробництво горілки з вмістом спирту менше 45,4% в Україні (без урахування Криму та непідконтрольного Донбасу) в березні 2016 року до відповідного місяця 2015 року зменшилося на 77,8%, склавши 577 тис. дал. Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на РБК-Україна. При цьому в лютому 2016 року виробництво горілки скоротилося на 79,4%. За 3 місяці було вироблено 5 млн 249 тис. дал (+ 26,5% в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року).
Виробництво пива солодового, не включаючи пиво безалкогольне і з вмістом алкоголю менше 0,5%, в березні 2016 року в річному численні зросло на 3,5% - до 16,2 млн дал, в місячному - на 59,8%. За 3 місяці - 34,5 млн дал (+ 1%).
Виробництво коньяків і бренді в березні 2016 року зросло на 28,6% в порівнянні з березнем 2015 року і склало 339 тис. дал, в порівнянні з лютим 2016 року - зменшилася на 5%. За 3 місяці - 852 тис. дал (+ 30,8%).
Виробництво лікерів, солодких наливок, спиртових настоянок та інших спиртних напоїв у березні 2016 року проти березня 2015 року зменшилося на 20,4% і склало 521 тис. дал, а в порівнянні з лютим 2016 року - зросло на 66,8% . За 3 місяці - 1 млн 49 тис. дал (-44,6%).
Якщо ви помітили помилку на цій сторінці, виділіть її і натисніть Ctrl + Enter
Залишити коментар