Це надзвичайно легкий, смачний і корисний салат
Це надзвичайно легкий, смачний і корисний салат, а поєднання смаків у ньому приємно здивує. Головною особливістю цієї страви є те, який ефектний вигляд вона має на святковому столі. Насичені кольори буряка та зеленого листя руколи точно привернуть увагу гостей. Це те, що потрібно після зимових свят, пише у блозі на сайті ТСН Інна Якименко.
Інгредієнти: буряк – 3-4 штучки; рукола; сир фета – 250 г; волоські горіхи; оливкова олія; лимон.
Приготування:
- Буряк помити, завернути у харчову фольгу та запекти за 200°C до м’якості. Охолодити.
- Викласти подушку з руколи у салатник.
- Порізати на кубики запечений буряк та сир фета, покласти зверху на руколу.
- Підсушити горіхи на пательні і додати до салату.
- Приготувати соус для заливки: оливкова олія, сік половинки лимона та сіль. Полити зверху на салат.
Смачного!