Їжа та кулінарія

Рецепт салату із печеного буряка, руколи і сиру фета

Це надзвичайно легкий, смачний і корисний салат

Це надзвичайно легкий, смачний і корисний салат, а поєднання смаків у ньому приємно здивує. Головною особливістю цієї страви є те, який ефектний вигляд вона має на святковому столі. Насичені кольори буряка та зеленого листя руколи точно привернуть увагу гостей. Це те, що потрібно після зимових свят, пише у блозі на сайті ТСН Інна Якименко.

Інгредієнти: буряк – 3-4 штучки; рукола; сир фета – 250 г; волоські горіхи; оливкова олія; лимон.

Приготування:

  1. Буряк помити, завернути у харчову фольгу та запекти за 200°C до м’якості. Охолодити.
  2. Викласти подушку з руколи у салатник.
  3. Порізати на кубики запечений буряк та сир фета, покласти зверху на руколу.
  4. Підсушити горіхи на пательні і додати до салату.
  5. Приготувати соус для заливки: оливкова олія, сік половинки лимона та сіль. Полити зверху на салат.

Смачного! 

Схожі публікації

Фальшиві стропвафлі — це найлінивіша різдвяна смакота.

Volodymmyr

Найдавніші рецепти світу: кулінарна подорож крізь тисячоліття

Volodymmyr

Ціна козячого м’яса: Глибокий аналіз вартості та факторів впливу

Volodymmyr