
В сезон дозрівання баклажанів часто хочеться приготувати незвичну запашну страву. Для цього чудово підійде закуска по-середземноморськи.
Кулінарні блогери радять спробувати приготувати баклажани з сиром фетою, що можуть посмакувати навіть найвибагливішим гурманам. Рецепт страви досить простий, тому українські господині мають змогу його вітворити на своїх кухнях.
Інгредієнти:
- 2 баклажана,
- 150 г сиру фети,
- 100 г оливок без кісточок,
- кріп,
- 1 зубчик часнику,
- 2-3 ст.л. оливкової олії,
- сіль,
- перець.
Як приготувати баклажани з сиром фета
2. У блендері змішайте оливки, часник, кріп, сир та оливкову олію. Не варто одразу ж додавати спеції до начинки, оскільки фета є досить соленою, тому спершу спробуйте її на смак. До суміші додайте дрібку меленого перцю.
3. На пательні просмажте баклажан до золотистого кольору. Після охолодження загорніть в нього начинку. Подавайте страву з помідорами чи іншими овочами.
Если вы заметили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter
Оставить комментарий