• РУС
  • УКР
  • vidido.ua
  • pogliad.ua
  • Транспорт
  • Недвижимость
  • Работа
Pogliad.ua – Понедельник, 18 Января 2021
  • Новости 
    • Черновцы
    • Буковина
    • Украина
    • Мир
    • Политика
    • Деньги
    • Интервью
    • Криминал
    • Здоровье
    • Образование
    • Культура
    • Спорт
    • Архив
  • Фото
  • Видео
  • Блоги
  • Афиша
  • Предложения 
    • Авто
    • Быт
    • Строительство
    • Гардероб
    • Продукты
    • Послуги
    • Разное
  • Life 
    • Авто
    • Леди
    • Кухня
    • История
    • Наука
    • Отдых
    • Советы
    • Интересное
  • Пресс-релизы
X
Поиск по сайту
Добавить
X
Добавить объявление / новость
Новость на pogliad.ua
Объявления на vidido.ua
Объявление в газету Від і дО
Размещение информации на ресурсах От и До
X

Нове фото


Форма заявки

X
Размещение объявления с помощью формы - это удобный способ, который экономит Ваше время. После заполнения заявки с Вами свяжется оператор "От & nbsp; и & nbsp; К" с 9-00 до 18-00.
Внимание! Последний срок подачи объявления через сайт - вторник, 18 час.



Спасибо за ваш отзыв!

Страви серпня: готуємо смачно із сезонних плодів

Кухня
23.08.2020 | 15:14
0
1386
Комментировать
Поделиться
Facebook Google+ Twitter Viber Telegram Whatsapp
Распечатать
Страви серпня: готуємо смачно із сезонних плодів
Тарт Татен – французький пиріг з карамелізованими сливами
З вільних джерел
A A A
Смачні страви, які ви можете приготувати з доступних продуктів

Запіканка з кабачків, фаршу і сиру

Інгредієнти: кабачки - 2-3 шт., фарш курячий - 400 грамів, цибуля - 1 шт., часник - 2 зубчики, сіль, чорний перець, помідори - 2 шт., зелень петрушки.

Для заливки: яйця - 2 шт., сметана - 4 столові ложки, сир - 100 грамів.

Спосіб приготування:

Один кабачок (трохи більше за середній) тремо на крупній тертці, солимо (1/2 ч. лож.) і залишаємо на кілька хвилин. Коли кабачок виділить багато соку, вичавлюємо його.

У фарш додаємо натерту цибулину (на крупній тертці), посічену зелень, часник, сіль і перець. Добре перемішуємо, м'ясна складова нашої страви готова!

Решту (кілька) кабачків нарізаємо тонкими кружальцями та викладаємо на дно у підготовлену форму (змащену вершковим маслом).

Зверху шар фаршу (0,5 см), викладаємо акуратно. На фарш – натертий кабачок, це додасть легкості страві.

На кабачок викладаємо другу половину фаршу, ще ряд кружечків з кабачка. І зверху кілька порізаних помідорів, вони додадуть і кислинку, і солодкість.

Готуємо заливку (збиваємо кілька яєць, дрібку солі і кілька ложок сметани). Заливаємо страву і в духовку.

Запікаємо у розігрітій духовці хвилин 30-35, при температурі 180 градусів.

За п'ять хвилин до готовності дістаємо і посипаємо сиром.

Страви серпня: готуємо смачно із сезонних плодів

Биточки з цвітної капусти

Інгредієнти: цвітна капуста (очищена) - 500 грамів, вода - 1 л, сіль - 2 дрібки, зелена цибуля - 1/4 пучка, кріп - 1/3 пучка, м'ята - 2 гілочки, борошно пшеничне - 70 грамів, перець чорний мелений - 1 дрібка, грецький йогурт - 2 ст. л., яйце куряче - 1 шт., оливкова олія (для смаження) - 2 ст. л.

Для соусу: йогурт грецький - 3 ст. л., кріп - 1/3 пучка, м'ята - 1 гілочка.

Спосіб приготування:

Цвітну капусту розділити на суцвіття. Закип'ятити воду, додати у неї суцвіття капусти, підсолити і проварити 5 хвилин.

Кладемо у блендер цибулю, кріп (тільки верхню частину), з м'яти беремо тільки листя, також додаємо варену цвітну капусту. Всі ці інгредієнти перебити блендером, або через м'ясорубку.

В отриману суміш додати борошно, перець мелений, грецький йогурт, куряче яйце, дрібку солі і перемішати до однорідної консистенції.

На розігріту сковорідку лиємо оливкову олію. Беремо кульки приблизно по 70 грамів і формуємо биточки. Смажимо по 2 хвилини з кожного боку.

Викласти биточки на деко і запекти при температурі 180 градусів 10 хвилин.

Зробити соус. Нарізати листя м'яти, нарізати кріп і додати у грецький йогурт та перемішати.

 

Страви серпня: готуємо смачно із сезонних плодів

Сирна запіканка з цвітної капусти

Інгредієнти: цвітна капуста - 100 г, 200 г сиру 5-відсоткової жирності, яйце - 1шт., 50 мл йогурту натурального 1,5%  жирності, зелень та спеції за смаком.

Спосіб приготування:

Розігріваємо духовку до 180-200°C. Цвітну капусту миємо, розбираємо на суцвіття, ріжемо, додаємо сир з яйцем, зелень, спеції і перемішуємо.

Викладаємо все у посуд для випічки, запікаємо 15-20 хвилин.

Подаємо з йогуртом.

 

Страви серпня: готуємо смачно із сезонних плодів

Яблучний пиріг

Інгредієнти: 4 яйця, 1 склянка цукру, 1 склянка йогурту, 9 столових ложок олії, 2 склянки борошна, 1 пакетик розпушувача.

Для начинки: 1 кг яблук, 3 столові ложки олії, 3 столові ложки манки, 1 склянка цукру (можна більше/менше за смаком), 1 чайна ложка кориці.

Спосіб приготування:

Збийте яйця з цукром, поки цукор не розчиниться.

Додайте олію і йогурт, а потім - борошно і розпушувач.

Розділіть суміш на дві рівні частини.

Одну частину вилийте у форму для випічки 25 х 35 см і помістіть в попередньо розігріту на 190 градусів духовку та запікайте приблизно 10 хвилин.

Натерті яблука посипте цукром, потім додайте манку і корицю.

Вийміть форму з духовки, рівномірно розподіліть яблука на майже готовому тісті і залийте їх другою частиною суміші.

Випікайте доти, доки пиріг не набуде коричневого кольору.

Потім посипте пиріг цукровою пудрою, дайте йому охолонути і подавайте на стіл.

 

Страви серпня: готуємо смачно із сезонних плодів

Тарт Татен – французький пиріг з карамелізованими сливами

Інгредієнти: 900 г слив, 270 г вершкового масла, 250 г борошна, 7 столових ложок цукру, 1 жовток, сіль, вода.

Спосіб приготування:

150 грамів масла поріжте кубиками. До нього просійте борошно і додайте 1 столову ложку цукру і трохи солі. Розітріть всю цю масу на крихту і додайте жовток, і 1-2 столові ложки холодної води. Замісіть тісто, зробіть з нього кульку, загорніть у плівку та відкладіть у холодильник на пів години. Сливи поріжте на половинки та вийміть кісточки. 4 столові ложки цукру та 1 води вилийте на сковорідку. Коли цукор розчиниться, додайте сливи та тушкуйте 5-8 хвилин. Розігрійте духовку до 180°. Тісто трохи помісіть і розкачайте його відповідно до форми. На її дно викладіть сливи, тоді тісто. Його краї загніть всередину. Також можете проколоти виделкою у кількох місцях. Випікайте 30-40 хвилин. Після того як він трохи вистигне, переверніть сливами догори.

 

Страви серпня: готуємо смачно із сезонних плодів

Морквяно-абрикосове смузі

Інгредієнти: 6 абрикосів (без кісточок, скибочками), 175 г манго, скибочками, 300 мл морквяного соку, 2 ст. л. меду.

Спосіб приготування:

Змішайте всі інгредієнти в блендері до консистенції смузі і відразу ж подавайте до столу.

 

Страви серпня: готуємо смачно із сезонних плодів

Таратор – болгарський холодний суп

Інгредієнти: 4 свіжі огірки, 1 склянка кефіру, 0,5 склянки води, 1 зубчик часнику, пучок кропу, 50 г волоських горіхів, 0,5 ст. л. оцту, олія, сіль.

Спосіб приготування:

Огірки почистити, нарізати кубиками чи скибочками і додати до них товчений часник. Залити кефіром, розмішати, додати оцет. Суміш розвести холодною кип'яченою водою і покласти товчені горіхи. Суп заправити нарізаною зеленню кропу і рослинною олією, додати сіль за смаком.

 

Страви серпня: готуємо смачно із сезонних плодів

Салат із бринзою та овочами

Інгредієнти: 100 грамів свіжої бринзи, два томати, два солодких перця, два огірки, пучок петрушки, цибулина ріпчаста, сік половини лимона, половина банки оливок без кісточок, оливкова олія, сіль за смаком.

Спосіб приготування:

Овочі миємо, перець очищаємо від насіння, плодоніжки, огірок – від шкірки, нарізаємо шматочками бажаної величини. Сир обсушуємо, ріжемо кубиками, маслини – кільцями. Листя петрушки відриваємо руками від стеблинок.

Викладаємо інгредієнти в салатницю, солимо, поливаємо олією і соком лимона. Перемішуємо. Якщо ви любите гостріше, то можна вичавити ще часничок.

 

Теги: кухня – страви – рецепт – поради – рецепти

Если вы заметили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Похожие записи

Оригінальні страви з картоплі: чотири цікавих рецепти
Оригінальні страви з картоплі: чотири цікавих рецепти
Дивовижні ласощі на святковий стіл: найкращі рецепти десертів
Дивовижні ласощі на святковий стіл: найкращі рецепти десертів
Смак, знайомий із дитинства: як приготувати смачне тістечко Картопля
Смак, знайомий із дитинства: як приготувати смачне тістечко Картопля
Пальчики оближеш: рецепти смачних дерунів
Пальчики оближеш: рецепти смачних дерунів
Альвіна Абрамчук
X
Орфографическая ошибка в тексте:

Оставить комментарий

Минимальная длина комментария 5 символов  Выход
Unknown user
Минимальная длина комментария 5 символов  Выход
Unknown user

Популярные новости

Поганий знак: У соборі Неаполя не відбулося щорічне диво Януарія
Поганий знак: У соборі Неаполя не відбулося щорічне диво Януарія 18.12.2020 20:37
  3   68671
Стало відомо, коли в Україну прийдуть справжні морози
Стало відомо, коли в Україну прийдуть справжні морози 29.12.2020 16:14
  0   50290
Українців попередили про погіршення погодних умов
Українців попередили про погіршення погодних умов 27.12.2020 16:37
  0   13958
У річці, поблизу Рима, виявили тіло українки
У річці, поблизу Рима, виявили тіло українки 07.01 23:05
  0   11528
На Буковині 15-річна дівчина покінчила з життям, наковтавшись пігулок
На Буковині 15-річна дівчина покінчила з життям, наковтавшись пігулок 23.12.2020 09:52
  0   9055

Кухня

< >
Апетитний запечений хек: як приготувати смачну рибу в духовці
Апетитний запечений хек: як приготувати смачну рибу в духовці
Вчера в 14:55
  314

Блоги

< >
Наталія
 693
Маленькое горе - маленького человека Наталія Батракова
© 2003 – 2021
Использование материалов pogliad.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий - гиперссылки) на pogliad.ua.
Проект входит в медиа группу

Фоторепортажи

У Єгипті археологи виявили поховальний храм, понад 50 дерев’яних саркофагів
У Єгипті археологи виявили поховальний храм, понад 50 дерев’яних саркофагів Вчера в 19:24
Депутати Чернівецької районної ради зібралися на чергову сесію
Депутати Чернівецької районної ради зібралися на чергову сесію 15 Янв 2021 в 13:39
Твори Тамари Покотило в техніці батик із колекції художнього музею Чернівців
Твори Тамари Покотило в техніці батик із колекції художнього музею Чернівців 15 Янв 2021 в 13:10

Видеорепортажи

Наталія Гусак: У минулому році на території Буковини запрацювала перша патронатна сім'я
Наталія Гусак: У минулому році на території Буковини запрацювала перша патронатна сім'я 15 Янв 2021 в 15:19
Н. Гусак: З 1 квітня документи прийматимуть тільки в електронному вигляді через систему Соціальна громада
Н. Гусак: З 1 квітня документи прийматимуть тільки в електронному вигляді через систему Соціальна громада 15 Янв 2021 в 14:49
Іларій Мінтянський: На оздоровлення дітей Буковини передбачено 8,5 млн грн
Іларій Мінтянський: На оздоровлення дітей Буковини передбачено 8,5 млн грн 15 Янв 2021 в 14:14

Меню

  • Черновцы
  • Буковина
  • Украина
  • Мир
  • Политика
  • Деньги
  • Криминал
  • Здоровье
  • Образование
  • Культура
  • Спорт

Редакция

  • Контакты
  • Рекламодателям
  • Від і дО

Контакти

(0372) 522-080

poglyad.chn@gmail.com

г. Черновцы, пр. Независимости 96, 6 этаж

Соцсети

Разработка сайта – Brilliant IT
  • Новости
  • Фото
  • Видео
  • Блоги
  • Интервью
  • Афиша
  • Life
  • Новости компаний
  • Карта сайта