• РУС
  • УКР
  • vidido.ua
  • pogliad.ua
  • Транспорт
  • Недвижимость
  • Работа
Pogliad.ua – Вторник, 19 Января 2021
  • Новости 
    • Черновцы
    • Буковина
    • Украина
    • Мир
    • Политика
    • Деньги
    • Интервью
    • Криминал
    • Здоровье
    • Образование
    • Культура
    • Спорт
    • Архив
  • Фото
  • Видео
  • Блоги
  • Афиша
  • Предложения 
    • Авто
    • Быт
    • Строительство
    • Гардероб
    • Продукты
    • Послуги
    • Разное
  • Life 
    • Авто
    • Леди
    • Кухня
    • История
    • Наука
    • Отдых
    • Советы
    • Интересное
  • Пресс-релизы
X
Поиск по сайту
Добавить
X
Добавить объявление / новость
Новость на pogliad.ua
Объявления на vidido.ua
Объявление в газету Від і дО
Размещение информации на ресурсах От и До
X

Нове фото


Форма заявки

X
Размещение объявления с помощью формы - это удобный способ, который экономит Ваше время. После заполнения заявки с Вами свяжется оператор "От & nbsp; и & nbsp; К" с 9-00 до 18-00.
Внимание! Последний срок подачи объявления через сайт - вторник, 18 час.



Спасибо за ваш отзыв!

Варення з винограду: як приготувати оригінальний смаколик на зиму

Кухня
22.09.2020 | 17:43
0
626
Комментировать
Поделиться
Facebook Google+ Twitter Viber Telegram Whatsapp
Распечатать
Варення з винограду: як приготувати оригінальний смаколик на зиму
Виноград не є найпопулярнішою ягодою для консервування
ru.depositphotos.com
A A A
З винограду можна зробити цікаве варення

Варення – корисний десерт, завдяки якому можна насолодитися ягодами або фруктами взимку. Серед різноманіття цієї смачної заготовки на зиму є варення, приготовлене з винограду.

Для виноградного варення використовують білі та чорні плоди. Робити його можна як із кісточками, так і без них. Виноградне варення виходить дуже смачним та ароматним.

Пряне виноградне варення

  • Виноград - 1 кг
  • Лимонний сік - 1 шт.
  • Вода - 100 мл
  • Цукор - 800 г
  • Гвоздика - 3 бутончики
  • Кориця - невеликий шматочок

З лимонного соку, цукру, води і прянощів зварити сироп.

Виноград очистити й кожну ягідку наколоти товстою голкою в декількох місцях. Покласти ягоди у теплий сироп. Впродовж доби варення кілька разів нагрівати до 60-70°С, щоб ягоди повністю просочилися сиропом і не лопнули під час варіння. Наступного дня варення довести до кипіння, вимкнути й настояти ще добу.

Потім варення довести до кипіння, зменшити вогонь і, акуратно помішуючи, варити 5-10 хвилин, поки сироп не загусне й не набуде медово-бурштинового кольору. Розкласти виноградне варення по банках.

Виноградне варення з мигдалем

  • Виноград (без кісточок) - 1 кг
  • Цукор - 600 г
  • Мигдаль - 100 г
  • Вода - 1/3 ст.
  • Кориця, бодян, лист вишневий

Нагріти воду до кипіння. Покласти в неї листя вишні та виноград. Бланшувати впродовж 1 хвилини. Після цього швидко перекласти виноград у холодну воду, потім у сито, щоб стекла вода.

У гарячій воді замочити мигдаль на 5 хвилин.

У сотейник налити воду, насипати цукор та перемішати. Готувати сироп на середньому вогні до прозорості.

У киплячий сироп пересипати виноград, перемішати й варити на повільному вогні 10 хвилин. Вимкнути і залишити настоюватися на 8 годин, не накриваючи кришкою.

Як мине вказаний час, знову довести варення до кипіння і варити 10 хвилин. Другий раз залишити варення настоюватися на 8 годин.

Загусле варення покласти на нагрів і додати горіхи. Коли варення закипить, вкинути бодян, корицю та проварювати 7-10 хвилин.

Прибрати з варення бодян і корицю. Розкласти варення у стерилізовані банки й закрити стерилізованими кришками.

Джем з винограду "Ізабелла"

  • Виноград - 500 г
  • Цукор - 170 г

Виноград сорту "Ізабелла" промити проточною водою й відокремити ягоди від гілочок. Скласти ягоди в сотейник, можна трохи їх розім'яти товкачем. Накрити сотейник кришкою та покласти на невеликий вогонь.

Варити ягоди винограду впродовж 10-12 хвилин, поки не пустять сік. Потім ягоди протерти крізь сито.

У сотейник додати цукор і перемішати. Варити джем на сильному вогні, помішуючи. Готовність перевіряти, капнувши трохи джему на блюдце. Якщо крапля не розтікається – джем готовий.

Гарячий виноградний джем вилити у попередньо простерилізовану баночку, закрутити кришкою й перевернути до охолодження. Зберігати його можна в умовах квартири.

Теги: рецепт – рецепти – варення – виноград – консервування

Если вы заметили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Похожие записи

Сонячне абрикосове варення: рецепти фруктових ласощів на зиму
Сонячне абрикосове варення: рецепти фруктових ласощів на зиму
Варимо варення з фруктів, ягід і троянд
Варимо варення з фруктів, ягід і троянд
Апетитний запечений хек: як приготувати смачну рибу в духовці
Апетитний запечений хек: як приготувати смачну рибу в духовці
Смачний салат Дністер: рецепт приготування простої страви
Смачний салат Дністер: рецепт приготування простої страви
Альвіна Абрамчук
X
Орфографическая ошибка в тексте:

Оставить комментарий

Минимальная длина комментария 5 символов  Выход
Unknown user
Минимальная длина комментария 5 символов  Выход
Unknown user

Популярные новости

Стало відомо, коли в Україну прийдуть справжні морози
Стало відомо, коли в Україну прийдуть справжні морози 29.12.2020 16:14
  0   50309
Українців попередили про погіршення погодних умов
Українців попередили про погіршення погодних умов 27.12.2020 16:37
  0   13966
У річці, поблизу Рима, виявили тіло українки
У річці, поблизу Рима, виявили тіло українки 07.01 23:05
  0   11618
На Буковині 15-річна дівчина покінчила з життям, наковтавшись пігулок
На Буковині 15-річна дівчина покінчила з життям, наковтавшись пігулок 23.12.2020 09:52
  0   9092
На Буковині сталася смертельна ДТП
На Буковині сталася смертельна ДТП 17.01 18:47
  0   9029

Кухня

< >
Апетитний запечений хек: як приготувати смачну рибу в духовці
Апетитний запечений хек: як приготувати смачну рибу в духовці
17 Янв 2021 в 14:55
  367

Блоги

< >
Наталія
 776
Маленькое горе - маленького человека Наталія Батракова
© 2003 – 2021
Использование материалов pogliad.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий - гиперссылки) на pogliad.ua.
Проект входит в медиа группу

Фоторепортажи

У терапевтичному відділенні Новоселицької ЦРЛ триває ремонт
У терапевтичному відділенні Новоселицької ЦРЛ триває ремонт Вчера в 12:44
У 2020 р. на Буковині відбувався процес осучаснення шкільних харчоблоків
У 2020 р. на Буковині відбувався процес осучаснення шкільних харчоблоків Вчера в 09:19
У Єгипті археологи виявили поховальний храм, понад 50 дерев’яних саркофагів
У Єгипті археологи виявили поховальний храм, понад 50 дерев’яних саркофагів 17 Янв 2021 в 19:24

Видеорепортажи

Наталія Гусак: У минулому році на території Буковини запрацювала перша патронатна сім'я
Наталія Гусак: У минулому році на території Буковини запрацювала перша патронатна сім'я 15 Янв 2021 в 15:19
Н. Гусак: З 1 квітня документи прийматимуть тільки в електронному вигляді через систему Соціальна громада
Н. Гусак: З 1 квітня документи прийматимуть тільки в електронному вигляді через систему Соціальна громада 15 Янв 2021 в 14:49
Іларій Мінтянський: На оздоровлення дітей Буковини передбачено 8,5 млн грн
Іларій Мінтянський: На оздоровлення дітей Буковини передбачено 8,5 млн грн 15 Янв 2021 в 14:14

Меню

  • Черновцы
  • Буковина
  • Украина
  • Мир
  • Политика
  • Деньги
  • Криминал
  • Здоровье
  • Образование
  • Культура
  • Спорт

Редакция

  • Контакты
  • Рекламодателям
  • Від і дО

Контакти

(0372) 522-080

poglyad.chn@gmail.com

г. Черновцы, пр. Независимости 96, 6 этаж

Соцсети

Разработка сайта – Brilliant IT
  • Новости
  • Фото
  • Видео
  • Блоги
  • Интервью
  • Афиша
  • Life
  • Новости компаний
  • Карта сайта