• РУС
  • УКР
  • vidido.ua
  • pogliad.ua
  • Транспорт
  • Недвижимость
  • Работа
Pogliad.ua – Воскресенье, 24 Января 2021
  • Новости 
    • Черновцы
    • Буковина
    • Украина
    • Мир
    • Политика
    • Деньги
    • Интервью
    • Криминал
    • Здоровье
    • Образование
    • Культура
    • Спорт
    • Архив
  • Фото
  • Видео
  • Блоги
  • Афиша
  • Предложения 
    • Авто
    • Быт
    • Строительство
    • Гардероб
    • Продукты
    • Послуги
    • Разное
  • Life 
    • Авто
    • Леди
    • Кухня
    • История
    • Наука
    • Отдых
    • Советы
    • Интересное
  • Пресс-релизы
X
Поиск по сайту
Добавить
X
Добавить объявление / новость
Новость на pogliad.ua
Объявления на vidido.ua
Объявление в газету Від і дО
Размещение информации на ресурсах От и До
X

Нове фото


Форма заявки

X
Размещение объявления с помощью формы - это удобный способ, который экономит Ваше время. После заполнения заявки с Вами свяжется оператор "От & nbsp; и & nbsp; К" с 9-00 до 18-00.
Внимание! Последний срок подачи объявления через сайт - вторник, 18 час.



Спасибо за ваш отзыв!

Запашна гречка з грибами: як приготувати ситну страву

Кухня
20.11.2020 | 17:00
0
808
Комментировать
Поделиться
Facebook Google+ Twitter Viber Telegram Whatsapp
Распечатать
Запашна гречка з грибами: як приготувати ситну страву
Рецепт гречки з грибами
ua.depositphotos.com
A A A
Це проста у приготуванні й дуже смачна страва для обіду або вечері

Гречка з грибами – чудова поживна страва на кожен день. Готується вона доволі просто й швидко, доклавши мінімум зусиль.

Гриби можна використовувати свіжі лісові або придбані у магазині печериці та гливи. Дуже смачною, зокрема, виходить гречка з грибами у горщику, приготовлена в духовці.

Гречана каша з грибами і цибулею

  • Гречка - 1 ст.
  • Вода - 2 ст.
  • Гриби - 200 г
  • Морква - 80 г
  • Цибуля ріпчаста - 120 г
  • Соняшникова олія - 50 г
  • Сіль - за смаком

Очистити цибулю й нарізати дрібними кубиками. Моркву також нарізати кубиком або брусочками.

Гриби порізати на шматочки. На соняшниковій олії обсмажити цибулю, додати моркву. Тушкувати до напівготовності.

Додати гриби, смажити їх з овочами, поки не випарується вся рідина. Далі всипати промиту гречку. Трохи обсмажити разом з іншими компонентами, влити воду.

Довести до кипіння й готувати на малому вогні під кришкою до готовності.

Гречка з м’ясом і грибами

  • Гречка - 1 ст.
  • М'ясо - 400 г
  • Печериці - 200 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Часник - 2 зубчики
  • Морква - 1 шт.
  • Вода - 2 ст.
  • Сіль, перець - за смаком

М'ясо нарізати невеликими шматочками. Обсмажити на соняшниковій олії. Якщо необхідно, влити воду й тушкувати під кришкою. Готувати до м'якості м'яса.

Додати гриби до м'яса і тушкувати до повного випаровування води.

Цибулю, часник і моркву нарізати довільно, додати до м'яса, злегка обсмажити – овочі повинні тримати форму й бути трохи сируватими.

Промити гречку, всипати до овочів з м'ясом. Влити воду. Збільшити вогонь, щоб вода сильно кипіла. Коли частина її википить, зменшити вогонь, накрити казан кришкою. Варити до готовності гречки та повної відсутності води.

Посолити, поперчити за смаком. Перемішати гречку, накрити кришкою й дати настоятися близько 10 хвилин. Перед подачею можна присипати страву зеленою цибулею.

Гречка з грибами у горщику в духовці

  • Гречка - 1-1,5 ст.
  • Гриби - 300 г
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Куряче стегно - 2 шт.
  • Селера - 1 черешок
  • Олія - 3 ст. л.
  • Сіль, перець чорний мелений - за смаком
  • Зелень - для прикраси

Овочі почистити, помити та обсушити. Нарізати цибулю і моркву, обсмажити декілька хвилин на рослинній олії.

Додати нарізані селеру та гриби (пластинками), обсмажити їх кілька хвилин.

Курячі стегенця нарізати невеликими шматочками, обсмажити разом з овочами до злегка рум'яної скоринки. Додати в сковороду помиту гречку, перемішати, посолити й поперчити за смаком, готувати приблизно 5 хвилин.

Перекласти гречку в горщики. Влити воду на 1,5-2 см вище від рівня гречки, або склянку гречки – 2 склянки води.

Накрити горщики кришками й відправити в розігріту до 180°С духовку на 40 хвилин або до повного випаровування води.

Перед подачею страву злегка перемішати, за бажання можна додати вершкового масла й посипати рубаною зеленню.

Теги: гриби – страва – гречка – рецепт – поради

Если вы заметили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

Похожие записи

Гриби на мангалі: як готувати смачні печериці на багатті
Гриби на мангалі: як готувати смачні печериці на багатті
Рис з овочами: найкращі рецепти смачної страви
Рис з овочами: найкращі рецепти смачної страви
Найсмачніша запіканка з грибами: як приготувати ситну страву
Найсмачніша запіканка з грибами: як приготувати ситну страву
Як робити пюре: секрети приготування улюбленої домашньої страви
Як робити пюре: секрети приготування улюбленої домашньої страви
Альвіна Абрамчук
X
Орфографическая ошибка в тексте:

Оставить комментарий

Минимальная длина комментария 5 символов  Выход
Unknown user
Минимальная длина комментария 5 символов  Выход
Unknown user

Популярные новости

Стало відомо, коли в Україну прийдуть справжні морози
Стало відомо, коли в Україну прийдуть справжні морози 29.12.2020 16:14
  0   50550
На Буковині сталася смертельна ДТП
На Буковині сталася смертельна ДТП 17.01 18:47
  0   14636
Українців попередили про погіршення погодних умов
Українців попередили про погіршення погодних умов 27.12.2020 16:37
  0   14051
У річці, поблизу Рима, виявили тіло українки
У річці, поблизу Рима, виявили тіло українки 07.01 23:05
  0   12024
Степанов розповів, яким може бути карантин вже до літа
Степанов розповів, яким може бути карантин вже до літа 19.01 19:18
  6   11664

Кухня

< >
Ситний кіш: як спекти смачнющий відкритий пиріг з ароматною скоринкою
Ситний кіш: як спекти смачнющий відкритий пиріг з ароматною скоринкою
Сегодня в 14:19
  187

Блоги

< >
Наталія
 137
На работу не пускал, упрекал каждой копейкой и бил Наталія Батракова
© 2003 – 2021
Использование материалов pogliad.ua разрешается при условии ссылки (для интернет-изданий - гиперссылки) на pogliad.ua.
Проект входит в медиа группу

Фоторепортажи

Серед стародруків краєзнавчого музею Чернівців - Арифметика Леонтія Магницького
Серед стародруків краєзнавчого музею Чернівців - Арифметика Леонтія Магницького Вчера в 14:02
В обласній лікарні у Чернівцях розпочали надавати неврологічну допомогу
В обласній лікарні у Чернівцях розпочали надавати неврологічну допомогу 22 Янв 2021 в 16:11
У Чернівцях відбувся Подзвін за полеглим Героєм Олександром Гарбузом
У Чернівцях відбувся Подзвін за полеглим Героєм Олександром Гарбузом 22 Янв 2021 в 13:54

Видеорепортажи

У Чернівцях вирощують червонокнижних риб в лабораторії інституту
У Чернівцях вирощують червонокнижних риб в лабораторії інституту Сегодня в 14:31
Кращі сейви голкіпера Буковини І. Фіяла у 2020 році
Кращі сейви голкіпера Буковини І. Фіяла у 2020 році Вчера в 13:48
Приймала пологи і на печі, і на підводі
Приймала пологи і на печі, і на підводі Вчера в 13:24

Меню

  • Черновцы
  • Буковина
  • Украина
  • Мир
  • Политика
  • Деньги
  • Криминал
  • Здоровье
  • Образование
  • Культура
  • Спорт

Редакция

  • Контакты
  • Рекламодателям
  • Від і дО

Контакти

(0372) 522-080

poglyad.chn@gmail.com

г. Черновцы, пр. Независимости 96, 6 этаж

Соцсети

Разработка сайта – Brilliant IT
  • Новости
  • Фото
  • Видео
  • Блоги
  • Интервью
  • Афиша
  • Life
  • Новости компаний
  • Карта сайта