
Учені Гарвардського університету опублікували результати найбільшого дослідження, в якому взяли участь понад 14 тисяч жінок. Дослідники з'ясували, регулярне вживання вина сповільнює процеси старіння і скорочує ризик розвитку вікових хронічних захворювань на 28% відсотків.
У вині містяться поліфеноли, які мають антиоксидантну дію і добре впливають на стан судин серця.
Окрім того, червоне вино - справжнє джерело антиоксидантів, які грають ключову роль у сповільненні процесів старіння. Виноград може похвалитися поліфенолами і дубильними речовинами, концентрація яких різко зростає у процесі бродіння. Завдяки своїй високій антиоксидантній цінності речовини захищають клітини організму від пошкодження вільними радикалами, зменшують запалення і уповільнюють вікові зміни в клітинах шкіри і внутрішніх органів.
Активні речовини у складі червоного вина тонізують нервову систему, зміцнюють судини і поліпшують кровопостачання головного мозку. Також компоненти напою здатні підвищувати чутливість організму до інсуліну, тим самим забезпечуючи профілактику цукрового діабету ІІ типу.
Если вы заметили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl + Enter
Оставить комментарий